Pai...twilight are mai multe parti (4) in care actiunea e simpla (cred eu) personajele sunt destule nici putine, dar nici prea multe! Iubirea dintre ei 2 se implineste iar ea vrea sa fie vampir...el o salveaza atunci cand Victoria vrea sa o ucida!
The vampires diaries...are o actiune complicata fiindca are 3 sau 4 sezoane a cate 22 de episoade! personajele sunt multe. unele dispar iar altele apar pe parcursul serialului!
Elena este urmarita de o multimeee de vampiri care vor sa o ucida, iar Stefan o salveaza!
Acum urmaresc the vampires diaries si citesc prima carte twilight...deci nu pot sa aleg!
Orice mi-ai face n`as putea sa aleg! Le adoooorr=p~
Mca, măcar ai văzut TVD? Sau te iei şi tu după aparenţe? Îmi place şi Twilight, dar la început nici nu vroiam să aud de The Vampire Diaries. Dar când m-am uitat, l-am descoperit mai interesant şi original(povestea e scrisă cu 15 ani înainte de Twilight).
Twilight pentru ca este siper super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super tare :X:X:X:X.
E frumy frumy frumy rau edward :X...
Eu am vazut si Twilight si The Vampire Diaries, dar imi place mai mult Twilight 4EverAndNever, deci nu ma iau dupa aparente.
Smileyouarebeautiful întreabă: