Parerea mea este ca din pura comoditate si din placerea de-a fi asa cum esti, dar cu putina ambitie poti schimba tot ceea ce doresti; Nu exista nu pot ci nu vreau, asta este zicala care o folosesc eu, dar cu ambitie si vointa poti face orice iti doresti.
Bun...sunt perfect de acord q tine, insa sunt covinsa k si u ai facut lucrurile pe care l-ei enu mert mai sus...deci...si tu si eu si mama mea si mama ta si pr meu si al tau si fata din vecini si vanzatoarea de l magazin si...
toata lumea greseste... din pricina fapyului k suntem oameni...
Alooo nimeni nu-i perfect!
Pana si Dumnezeu a gresit cand a lasat sa se inventeze mancarea de la Fast-Food iar noi fetele sa punem kg pe noi
Uuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu! cred ca nu mias fi pus inrebarea asta nici in 1000 de ani! de obicei oamenii nusi dau seama de ce fac chiar in momentul acela dar cand isi dau seama putini oameni mai vor sa schimbe ce au facut si sa fie totul ca inainte. uni oameni nu vor sa schimbe unele lucruri si din lene si poate cred ca e mai bine uni oameni o fac pentru bani sau pur si simplu vreau acest lucru (dar acum oricine face o schimbare nu poate ramane la fel cum era nu poate fi copil pentru totdeauna ca asa e in viata, nu?)
Poate ca asa trebuie sa se intample...chiar trecem printr-o continua schimbare
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: