Dragostea, iubirea, cum vrei să-i spui, e un sentiment obsedant, extrem, frumos şi din păcate de multe ori dureros. Nu e aşa de uşor de întreţinut pe cât pare, dar când o întâlneşti, o vezi, o sesizezi şi începi să o îngrijeşti, îţi va fi fidelă poate întreaga viaţă!
E probabil unul din cele mai frumoase, adânci şi îndelungate sentimente umane.
Bineînţeles, contează la ce fel de dragoste te referi (dragostea pentru cineva anume, pentru părinţi, pentru muzică, pentru bani, etc) dar presupun că te-ai referit la micile aventuri adolescentine.
Da, presupun că aş putea face o declaraţie de dragoste, dar ar trebui să simt într-adevăr ceva atât de puternic sau înalt, încât să nu-mi mai pot exprima altfel tot ce simt.
Dragostea: o mica prostie care in ziua de azi e bazata doar ca un mic truc pentru a atrage interesele financiare sau o ocazie de sex la pat (asta e parerea mea) dar mai gasesti persoane care au sperante si cred ca vor avea parte de un suflet pereche ceea ce e pe punct de disparitie, persoanele bune incep sa se duca de pe pamant si raman doar alimanii.
Sa fac declaratii nnu prea stiu dar o definite Pt copii nu pentru oamenii mari (Dragostea este ca un trandafir frumos Dar candva se va ofili
anonim_4396 întreabă: