Just be yourself! Nu le baga in seama pe acele fraiere. Si crede-ma, si eu pun suflet in orice, dar daca asta inseamna sa-mi strice ziua, nu sunt deacord.Pentru a fi plina de viata si incredere trebuie sa vezi partile bune ale vietii si sa te bucuri pana si de cel mai neinsemnat lucru. Fa-ti prieteni adevrati care iti iau apararea in fata acelor fraiere si te pretuiesc cu adevarat.
Am spus si din experienta Bafta! In primul rand fi mai optimista. Da, stiu.acum e greu sa fi vesela cand ti s-au intamplat atatea. Si eu am patit exact la fel ca tine si am fost trista o saptamana. In primul rand cauta-ti prieteni adevarati care sa te aprecieze pentru cea ce esti, care nu te mint, care te ajuta de fiecare data cand ai nevoie. Chiar daca va dura ceva timp sa ii gasesti, crede-ma.va merita Un prieten e ca un trifoi cu patru foi : greu de gasit, dar norocos daca il ai! Si eu am avut o prietena care credeam ca mi-i cea mai buna prietena si ca asa va ramane. dar s-a dovedit a nu fi asa.
BAFTA in gasirea unei frumoase prietenii
P.S. si poate sunt si ei invidioasi pe tine ca inveti bine, ca esti frumoasa ( ca si mie mi s-a mai intamplat ). oricum, prefer sa fiu optimista si sa vad partile bune din viata.
Bineinteles ca poti
si mie mi s-a intamplat si mi se intampla, mi-a pasat de prieteni, si din pacate inca imi mai pasa, chiar daca incerc sa nu mai arat atat de mult si sa ma schimb, sa devin mai indiferenta
nu pune prietenii pe primul loc in viata, acum prietenii sunt cei cu care iesi la un sc, prin cluburi te distrezi cand ai bani..., si cand dai de o greuate ramai cu ochii in soare
de-acum o sa stii sa nu mai incredere in oricine si sa nu-ti mai pese
si nu i se intampla numai tie, cred ca aproape tuturor ni se intampla, dar unii realizeaza mai repede, altii mai tarziu
si nu are rost sa fii suparata din cauza asta
gandeste-te ca nici nu ai avut nimic de pierdut, chiar daca ai fost dezamagita, injurata, barfita, tot ei se injosesc
Off Pentru a ii considera prieteni pe toti pretendentii si pretendentele trebuie sa ii cunoscti foarte bine si sa ii incredere.
Prietenii adevarati trebuie sa stii sa ii alegi, si abia dupa cativa ani in care ii cunosti cu adevarat si in care iti demonstreaza ca prietenul la nevoie se cunoscte, atunci poti sa il numesti prieten.
Tine minte, nu tot ce zboara se mananca, asa si cu prietenii falsi
Draga mea Daysukki toti prietenii, ai mei, ai tai ai oricui te vor trada pentru ca asa sunt unii oamneni, nu isi dau seama de durerea pe care o provoaca altcuiva, si cu timpul ranesc multi oameni. Faza cu baiatul ala de care erai indragostita mi s-a parut cea mai naspa adica ...eu zic ca daca iubesti pe cineva lupti pentru el ( adica cu acest principiuu traiesc eu ). Atunci cand cuiva nu ii pasa de mine si ma trateaza ca pe ultima zdreanta eu ce respect sa mai am pentru persoana aia " te tratez dupa cum ma tratezi uu" asta doare cel mai tare si atunci cand cineva iti reproseaza de ce faci chestia asta spun " am invatat de la tine" sau " ei bine, asa esti si uu".Cat despre prieteni nu le mai da o asa mare importanta, atunci cand vad ca nu ii iubesti prea mult o sa se apropie de tine mai mult si mai mult pana cand o sa le placa prezenta ta si o sa va intelegeti bine.Si cand iubesti pe cineva, sau esti cu el, nu ii arata dragoste mai mult decat iti arata el tie, fiind ca daca ii arati ii dai ocazia sa te distruga, si sa te faca sa suferi.
Eu sper ca te'am ajutat, dar cred ca e mai bine ca uu sa te gandesti la toti prietenii pe care ii aii si sa nu le acorzi prea multa importanta 1-2 saptamani ...cativa o sa isi aminteasca de tine
Diorrus întreabă: