E doar vina ta ca ti-ai dus telefonul la scoala. Era o varianta sa te certi cu cel care ti-a pus piedica sau cu scoala. Dar in regulament scrie clar, cu siguranta, ca scoala nu e responsabila de dispozitivele voastre mobile.
Oricand le spui o sa se supere, asa ca ia-ti o piatra de pe inima cat mai repede.
Si daca stii ca nu poti sa ai grija de un telefon ia-ti si tu un Nokia mai vechi si da-l de toti peretii.
Chestia e ca de data asta am incercat sa am grija, doar ca am avut ghinion, si nu mi se pare logic sa fiu vinovat pentru ca l-am avut cu mine
E doar vina ta ca ai fost neatent, nu spune ca e ghinion ca nu este asa, daca-ti spui ca e ghinion te minti pe tine insuti.
Sfatul meu, incearca de acum sa-ti ti telefonul in buzunarul din dreapta fata cu display-ul spre picior, asa este mai protejat, intr-o pozitie in care sa nu se poata misca sau aluneca din buzunar.
Eventual la urmatorul cumparati si o husa de silicon eventual si o folie de sticla sa previi astfel de probleme.
Se mai intampla si accidente si chiar nu cred ca a fost vina ta acum. Ia-ti o husa care sa protejeze si ecranul. Sau poti sa schimbi ecranul la telefon daca s-a spart.
Pai daca esti gura casca, ce-ai vrea sa-ti faca? Sa te pupe? Pe viitor fii mai atent si ai mai multa grija de lucruri. Parintii tai au muncit sa-ti cumpere acel telefon.