| Vlad402 a întrebat:

Toate telefoanele mele au ajuns rau, nu prea aveam eu grija de ele, dupa ce mi-am stricat ultimul telefon, l-am primit pe al lui tata, si el a luat unul mai naspa, l-am tinut 1 saptamana, pana azi cand mi-a pus cineva piedica la scoala si mi-a cazut din buzunar, s-a spart ecranul, el inca merge....ar trebui sa le spun parintilor sau sa astept pentru un moment mai bun? Tin sa mentionez ca nu sunt prea intelegatori si nici nu ne intelegem prea bine zilele astea.

5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

E doar vina ta ca ti-ai dus telefonul la scoala. Era o varianta sa te certi cu cel care ti-a pus piedica sau cu scoala. Dar in regulament scrie clar, cu siguranta, ca scoala nu e responsabila de dispozitivele voastre mobile.
Oricand le spui o sa se supere, asa ca ia-ti o piatra de pe inima cat mai repede.
Si daca stii ca nu poti sa ai grija de un telefon ia-ti si tu un Nokia mai vechi si da-l de toti peretii.

| Vlad402 explică (pentru CuriousStuff):

Chestia e ca de data asta am incercat sa am grija, doar ca am avut ghinion, si nu mi se pare logic sa fiu vinovat pentru ca l-am avut cu mine

| OldSoul a răspuns (pentru Vlad402):

E doar vina ta ca ai fost neatent, nu spune ca e ghinion ca nu este asa, daca-ti spui ca e ghinion te minti pe tine insuti.
Sfatul meu, incearca de acum sa-ti ti telefonul in buzunarul din dreapta fata cu display-ul spre picior, asa este mai protejat, intr-o pozitie in care sa nu se poata misca sau aluneca din buzunar.
Eventual la urmatorul cumparati si o husa de silicon eventual si o folie de sticla sa previi astfel de probleme.

| Printesa10TM a răspuns:

Se mai intampla si accidente si chiar nu cred ca a fost vina ta acum. Ia-ti o husa care sa protejeze si ecranul. Sau poti sa schimbi ecranul la telefon daca s-a spart.

| VenomMMA a răspuns:

Pai daca esti gura casca, ce-ai vrea sa-ti faca? Sa te pupe? Pe viitor fii mai atent si ai mai multa grija de lucruri. Parintii tai au muncit sa-ti cumpere acel telefon.