anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am primit la scoala foaia cu profiluri pentru liceu si nu prea stiu ce sa aleg.
Eu sunt slab cam la toate materiile, singura materie la care sunt foarte bun este engleza, insa stiu putina programare si as fi foarte fericit daca as putea face ceva programare la liceu, de asemenea ma consider foarte bun cu PC-urile in general.
M-am gandit sa merg la electronica si automatizari dar am auzit ca iti cere mate la greu, inafara de asta mie mi se pare un profil interesant.
Daca a fost cineva pe profilul asta imi poate spune care este orarul si ce faci acolo mai exact?

1 răspuns:
| flaviutatar a răspuns:

Electricean in automatizari=tot ce vezi ca e automat ex:masini de spalat, semafoare, etc... mate? da se cere si la greu. cel putin din clasa a XI si legat de folosirea pc-urilor......nu o sa ai un contact foarte intens cu ele in timpul liceului. poate o sa lucrezi in AutoCad sau alte programe pentru a face scheme dar programare eu nu am intalnit. in schimb odata ce ai ajuns la facultate se cam schimba treaba. dar in principui nu e liceul ideal pentru ce vrei tu. ti-as recomanda sa mergi la mate-info daca vrei programare. eu sunt din Cluj-Napoca si am fost la Colegiul Tehnic de Transporturi Transilvania