| A7XA7X a întrebat:

Tocmai am terminat clasa a XI-a. Anul viitor in perioada asta o sa dau bac-ul si as vrea sa profit de vacanta asta. Am un an la dispozitie sa ma pregatesc. Meditatii nu pot sa fac deoarece nu-mi permite situatia financiara si as dori sa aflu mai ales de la cei care au luat bac-ul cum sa imi impart timpul pentru invatat sau ce metote de invatare au avut..profil-stiinte ale naturii.

1 răspuns:
| Dana211 a răspuns:

Nu are rost sa te apuci sa inveti de acum pentru ca timp este destul. Eu am terminat acelasi profil si am invatat in timpul anului. La romana ne tot dadea porfa teste si atunci inevitabil trebuia sa invat, la mate am facut meditatii dar tu daca nu poti face incearca de la inceput sa iti impui ca intr-o saptamana sa repeti cate un capitol incepand cu clasa a 9-a si sa faci toate exercitiile din cartile pe care le-ai avut si din care ai invatat la clasa, iar apoi apuca-te de variante. La proba a III-a eu te sfatuiesc sa dai biologie IX-X pentru ca e super usoara, nu e mult de invatat si sigur vei lua nota mare. Te apuci iti imparti materia astfel incat sa ai timp sa o repeti macar de doua ori dar intre timp sa lucrezi si grile (eventula iti poti cumpara o carte cu teste sau daca nu lucreaza variantele de pe net)