| A7XA7X a întrebat:

Tocmai am terminat clasa a XI-a. Anul viitor in perioada asta o sa dau bac-ul si as vrea sa profit de vacanta asta. Am un an la dispozitie sa ma pregatesc. Meditatii nu pot sa fac deoarece nu-mi permite situatia financiara si as dori sa aflu mai ales de la cei care au luat bac-ul in anii precedenti cum sa imi impart timpul pentru invatat sau ce metote de invatare ati avut..profil-stiinte ale naturii.

2 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Buna! Eu nu am dat bacul, dar iti pot da un sfat.Invata din timp nu lasa totul pe ultima suta de metri, pentru ca in capul tau o sa fie varza.Inca de cand incepe scoala, in toamna apuca-te si invata.La biologie si la romana te poti pregati foarte usor fara meditator.Pur si simplu pui mana pe manualele de biologie din clasele din care vrei sa sustii examenul si inveti.La romana daca ai lacune iei si citesti cartile care trebuiesc pentru bac pentru a-ti reaminti toate detaliile(asta in cazul in care le-ai citit)si faci rezumatul, te mai uiti in carti de comentarii, mai inveti cuvinte noi.La matematica e mai dificil daca nu ai invatat la timp si nu ai cum sa faci meditatii, dificil, dar nu imposibil. Poti ruga un coleg/a mai bunicel la acest obiect sa-ti explice anumite chestii pe care nu le stii sau de ce nu profesorul.Totul depinde de tine, daca iti doresti intr-adevar sa promovezi examenul vei reusi. Daca te lasi pe tanjeala si zici "las' ca ma apuc de maine" si tot asa e cam naspa situatia.

| Un1kuL a răspuns:

Nu trebuie sa fii asa stresat in privinta bac-ului.si nu trebuie sa te apuci de pe acum de invatat.eu nu am invatat nimica nici macar cu cateva zile inainte de bac si mi-a iesit media la bac 7.86.la pregatire nu am fost, de la ore chiuleamlaughing si totusi am luat bacul.si stii cum? simplu cultura generala si atentie la orele la care ma duceam.doar ca nu toti sunt la fel.eu de exemplu prind totul din clasa si nu am nevoie sa mai repet acasa big grin