| kain333 a întrebat:

Tocmai azi am vorbit cu un coleg de facultate alaturi de care am petrcut clasele 1-8 si liceul.Este o coincidenta ft mare pentru ca suntem cei mai buni prieteni,am fost la scoala in aceeasi clasa si am fost in aceeasi clasa si la liceu.O coincidenta la fel de mare este ca facem impreuna si facultatea.Dar oricum, azi vorbeam cu el si ne aminteam de prostiile pe care le faceam impreuna in anii anteriori facultatii si cum radeam impreuna din diverse motive foarte amuzante, imi aminteam cum stateam in aceeasi banca si cum copiam la teste si cel mai placut sentiment mi l-a generat amintirile despre noi care vorbeam despre fete si despre profesoare.Imi aduc aminte ca profesoara de geografie si profesoara de biologie aratau foarte bine si erau foarte tinere.Tot timpul vorbeam despre asta si radeam si imi amintesc ca avusesem si o usoara erectie cand profa de biologie scapase creta si se aplecase dupa ea. Voua de ce profesoara v-a placut sau v-a place in momentul actual?

Răspuns Câştigător
| Frogie a răspuns:

Tu deja ai trecut la fantezii cu profe.

1 răspuns:
| Cosmin1I a răspuns:

Nici macar nu stiu care este subiectul principal.Coleg de facultate+ profesoara.