| marrr a întrebat:

Tocmai ce am ajuns acasa.Afara este un infern de nedescris.Ninge, este viscol si sunt uda leoarca.De dimineata cand am plecat la scoala era totul frumos si acum incepu un viscol vai si-amar.straight face Cum nu aveam caciula sau gluga am luat gluga de la o fata si aratam ca scoasa din canale cu ea in capstraight faceplus ca ninsese pe mine si zici ca eram mos craciun.stau la 35 de min departare de scoalacrying si imi este foarte greu iarna.am facut sinuzita anul trecut si mi-e frica sa nu fac si de data asta. Oare cand o sa se faca niste MIJLOACE de transport pentru copiii din scoli? Ca autobuzul e cam departe de unde stau eu, iar daca as merge as merge doar o statie, fiindca a doua statie e tot prea departe de scoala.(chestie adaugata-Pe langa viscol si ninsori mai sunt si niste prosti care incep sa arunce cu bulgari in tine, sa iti puna piedica sau sa vina o fata la tine care sa inceapa sa te frece pe fatawinkingmi s-a intamplat.)In fine, m-am plans destul. Voi ce credeti? Ar trebui sa se faca mijoace de transport pentru elevi sau nu? Argumentati si multumesc.

Răspuns Câştigător
| Kate21 a răspuns:

Ar trebui!
Iarna umbla tot felul de tampiti care pot sa faca lucruri ireparabile si pe langa asta mai sunt si racelile... frig, zapada...

11 răspunsuri:
| marrr explică:

Multumesc ca ma sustineti.Insa cum as putea sa imi fac publica parerea? In asa fel incat sa ajunga la stirirolling on the floor? Se poate?

| marrr explică:

Pai are, dar parintii mei vin de la serviciu dupa ce plec eu de la soala.Eu termin orele la 6-7 si ei vin acasa la 8.Plus ca e doar o masina, iar tatal meu se duce cu tramvaiul la serviciu.Mama vine oricum dupa ora opt.

| marrr explică:

Ma scuzati dar trebuie sa aleg un raspuns castigator.Asa v-as da la toti fundita fiindca imi plac raspunsurilehee hee...ma scuzati inca odata...

| viatadecacatt a răspuns:

Oricum, daca ai reusi sa faci public nu cred ca ar lua in considerare un copil ca asa sunt ei nepasatori si zgarciti(autoritatile), se vaeta ca nu au banioh go on
Nu are tatal tau masina? sa vina si el sa te ia macar acum iarna

| DonGiovanni a răspuns:

Normal ca ar trebui, saraca de tine sad si eu sunt la 30 de min departare de casa dar... nu m-am plans, nici la mine in oras nu e asa ceva, stiu e greu dar nu esti singurawinking.

| marpey16 a răspuns:

Normal ca ar trebui! Ce face statul nostru cu elevii este nepasare! Cele mai multe nenorociri se intampla din acesta cauza, exact cum a spus si Caytlin

| Roby67 a răspuns:

Iarna nu e ca vara.

Totusi, mijoace de transport pentru elevi ar trebui neapara.

La fel si niste drumuri pe unde sa poata circula!

| medex3 a răspuns:

Poteti face chiar si o petitie online

http://www.petitieonline.ro/

mai puteti adauga si petitie semnata de oameni de pe strada. Putem colabora fiecare.prin mesaje private ca sa vedem ce putem face.Eu nu am nevoie de masina pentru scoala dar sunt multi copii care fac si 2 ore pana la scoala pe jos pentru ca nu au bani sa mearga cu masina:). Sunt extrem de multe cazuri:)

| mishu_4386 a răspuns:

Crezi ca pe astia de la scoli ii doare undeva de elevi? ei numa dupa profit nu dau ei bani si pe mijloc de transport...romanu e numa dupa ban sad

| Anonim13265464 a răspuns:

La mine in oras sunt in unele locuri, eu stau la departare de scoala, de 20 de minute trebuie sa merg pe jos ca nu exista autobuz scolar si decat sa platesc mai bine merg pe jos ca este sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off...
nu esti singura...
eu stau la 45 min.-1 ora departare de scoala(depinde de trafic) si nu am masina...
dar si eu te sustin...chiar ar trebui sa se ia masuri in privinta asta...