| costyn162 a întrebat:

Tocmai in momentul asta ma uital la televizor si in perioada asta se tot vorbeste de revolutie. Declara un revolutionar de la '89 si spunea ca omul care a dus tara la distrugere a cazut. Vreau si eu sa aflu de la voi, in special cei care au trait in vremea aia, cum s-s schimbat tara de atunci, si daca viitorul Romaniei va fi mai bun decat perioada aia. Ce inseamna pentru voi democratie, ce inseamna libertate?

2 răspunsuri:
| xu a răspuns:

Nu am trait in perioada aceia.nu eram inca nascutatongue pentru mine democratia inseamna libertate. iar libertatea inseamna. a avea drepturi. Dreptul la informare, dreptul de a face ce vrei( pana la incalcarea legii), dreptul de a fii in opozitie. dreptul de a spune ce gandesti. Nu stiu daca viitorul Romaniei va fi mai bun. dar sper ca da. Si sper ca Romania sa fie vazuta in toata lumea ca o tara civilizata, cu oameni civilizati si drepti. Sper sa trecem de criza. Sper sa se respecte legile. Si sper sa nu se schimbe foarte multe legi ( in special in invatamant). Respect '89 pentru ca acele zile de cosmar au duc tara la democratie.la speranta ca va fi mai bine si ca nu vom fi condusi de un dictator. Respect pentru cei care au avut curaj sa strige "jos Ceausescu". Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au murit in decursul acelor zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram mica, multe lucruri nu-mi aduc aminte, viitorul Romaniei : 6 din 49 laughing