N-am inteles motivul.Ai spus ca prietenii tale i-ai spus motivul.Ce i-ai spus mai exact?
E vina ta pentru ca trebuia sa astepti si sa ai rabdare.A fost un gest chiar urat...sa-ti ignori prietena doar pentru ca nu a putut vorbi cu tine.Pentru tine prietenia inseamna citez " Daca nu faci ce-ti zic nu iti voi mai fi prieten/a" fii atenta la ce ti-am zis si mai gandestete.Incearca sa descifrezi dupa cum am vazut nu prea intelegi pe unii oameni.
Intr-adevar mi-am dat seama ca am gresit si mi-am cerut scuze de la amandoua si chiar imi pare rau pentru ca tin la ele dar eu sunt o persoana careia ii place sasi petreaca timpul cu prietenii si cand nu o fac am impresia ca persoana aia nu tine la mine. Oricum nu ma voi mai certa niciodata pentru nimic in lume cu ea, nu o merita
Dar nu inteleg care era problema celeilalte, deci ai putea sa-mi explici daca ai vreo idee?
Eu zic sa le lasi. Nu ai tradat tu pe nimeni, ele s-au sparat pentru motive copilaresti. Sfatul meu este sa nu le vorbesti o perioada de timp, te vor cauta ele.