Off destul de greu daca spui ca el numai simte nimic pentru tine,dragostea cu forta nu prea se poate.O impacare este mai greu in acesta situatie pentru ca daca el numai simte nimic pentru tine nu cred ca dori sa te impaci si vei suferi si mai mult,s-au daca e sa va impacati nu o sa dureze mult aceasta relatie si tot nu vei avea nimic de castigat de pe urma aceasta,din noi vei suferi si ar fi pacat. Daca ti cu adevarat sa te impaci cu el ai putea avea o discutie cu el sa ii spui ceea ce simti pentru el si ca nu l-ai putut uita si daca vrea sa mai dea o sansa relatiei voastre si ce mai vrei tu sa ii spui.
Incearca sa numai plangi,fi tare,priveste si partea frumoasa a lucrurilor, nu doar partea rea si poate vei avea un raspuns pozitiv din partea lui, cine stie.
Bafta si astept sa imi spui ce ai reusit
Ce rost are sa te lupti pentru a te impaca cu cineva care nu mai simte nimic pentru tine, dupa cum scrii in intrebare! Impacarea va fi de moment si tot la despartire se ajunge! Ce nu intelegi din cuvintele ->''El nu mai simte nimic pentru mine''? Este un baiat special pentru ca asa consideri tu dar parerea lui despre tine care este? Esti una din atatea femei de pe planeta! Ai sa ajungi la fiecare 2 luni sa te rogi de noi sa-ti mai dam poezii romantice! pana se plictiseste si de astea.Nu este o solutie ceea ce vrei sa faci. Eu iti urez succes in continuare!
Nu stiu ce sa zic, daca e scorpion eu zic sa numai lupti, s-ar putea sa te bati cu morile de vant.
Insa daca e scorpion si reusesti.
Vei avea un suflet PUR langa tine(bine.asta e la general cand e vorba de scorpioni.)
Acum nu stiu.
Noi scorpioni suntem cam... " cicalitori si gelosi cu draci "
Trandafirii sunt rosii,
Violetele albastre,
Ma doare undeva
De problemele voastre.