| 133 a întrebat:

Tocmai m.am despartit de prietenul meustraight face
Pe moment nu mi-a parut rau, au fost prea multe faze urate din partea lui.prea multestraight face
Dar acum imi pare rau, asa de raustraight faceCu toate care mi le-a facut era asa bine cu elsad
offsad
Si stiu ca nu va incerca sa ne impacamstraight face
Fetelor, cum treceti peste o despartire?

Răspuns Câştigător
| SufletDeCopil a răspuns:

Buna sad
Te inteleg perfect, stiu cat de dureros este in momentul in care te-ai despartit de persoana draga dar asta este!
Acum posibil ca tu sa gandesti ca era singurul pe care il placeai cu adevarat si singurul care te putea face fericita, insa nu este asa. Am auzit de multe ori expresi ca: exista multi baieti in lume.si sunt sigura ca asa si este, insa tot ce trebuie sa facem este sa gasim persoana potrivita. Poate ca asa vrea Dumnezeu sa cunoastem mai multe persoane rele inainte de a gasi iubirea ideala. Stii, poate ca mna eu stiu.nu-l vei putea uita din prima, dar macar INCEARCA! aduti aminte ca nu exista cuvantul: NU POT si numai : NU VREAU, ocupati timpul si lasa supararea deoparte.
Iesi cu prieteni plimbate, citeste o carte si traiesteti viata caci ai doar una si aia scurta! Pe viitor incearca sa nu mai pui atata sufletwinking caci din greseli invatam si gandeste-te ca daca nu va desparteati acum, odata si odata tot ceva desparteati si tot asa aveai de suferit poate chiar si mai raw.
Lucrurile care nu merita sa fie in viata ta, pleaca singure!
happy Deci fi fata desteapta ridica capul sus si mergi mai departe. Niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul, iar sa nu uitam ca speranta moare ultima!

Pa, pa si multa bafta kisslove struck

5 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Multa ciocolata, pisica in bratele mele si o comedie big grin
Cheer up, sis >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explica-i ca ai avut si tu orgoliul tau de moment si ca regreti. Chiar daca nu va impacati, macar stie ca tie iti pare rau si decizia este in mainile lui.

| madalicious a răspuns:

Incerc sa ma gandesc la altceva, sa-mi ocup timpul cu alte preocupari, si sa ma fac ca relatia aceea nici nu a existat si ca in timpul relatiei cu aceea persoana am avut o rutina, deci incerc sa ma nu ma gandesc la timpul petrecut impreuna si la tot.

Dar ca sa-ti pot ocupa mintea poti citi o carte, te poti inscrie la niste cursuri de dans, poti practica box, kickboxing, baschet, inot, orice sport iti place, doar sa-ti ocupi mintea si sa uiti cel putin pentru o perioada de tot. Iesi cu prietenele joaca jocuri virtuale, practice[conquiztador, maciu piciu, macaua, merele rosii, sau orice joc iti place].

Sau poti incerca sa iesi cu alti baieti, este si asta o solutie.

Sper ca te-am ajutat!

Bafta! happy

| ralucagld a răspuns:

Cel mai usor treci peste o despartire cand ai pe altcineva langa tine.in momentul in care alt baiat te va face fericita vei uita 100% de fostul tau prieten care te-a facut sa suferi happy

| zamira a răspuns:

Draga mea, treaba este urmatoarea!
Nu te gandi la el, nu il cauta, cand va intalniti, incearca totusi sa il eviti si totul va merge de la sine.ai sa vezi ca e mai bine solo, pentru ca poti face ce vrei, nimeni nu iti cere socoteala.si ai de unde sa alegi! nu fii suparata! nu merita nimeni lacrimile tale:X
multa bafta!