anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai m-am despartit de prietenumio si simt k mor... Ce sa fac? Toata ziua am plans

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Orice ti-ar spune restul cred ca o sa fie de bine. Dar eu iti spun sa plangi.plangi cat poti de tare si de mult.Asa eliberezi supararea. Daca ai plans inseamna ca il iubesti.Si la o despartire exista si impacarewinking.asa ca nu face vreo prostie sa iesi cu altu sa-l faci gelos, sau altceva.Lasa cateva zile sa treaca .si mai vorbim apoi.

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stiu prin ce treci.Am patit si eu asa.Am plans mult dupa un baiat dar apoi mi-am dat seama ca nici un baiat nu merita sa suferi pentru el.Cate-va zile o sa fi trista, o sa plangi si nu prea vei mai iesi din casa, insa apoi o sa uiti de el.
Trebuie sa te gandesti ca nu se termina lumea cu un baiat.Sunt multi baieti pe lumea asta.Stiu ca il iubesti si ca iti e greu sa uiti de el dar timpul le rezolva pe toatewinking
Iesi mai mult cu prieteni si uita de el.Mult succes!kiss

cami
| cami a răspuns:

Uite fata acum, hai sa ne aruncam dupa bloc, ca ne-am despartit de prieten.Eeeee oh go on fi seriosa! ce-o fi si asta? Nu mai plange...hai la agatat smughee hee

| Annitu a răspuns:

Cati ani ai?

| Mya a răspuns:

E un lucru bun! Trebuie sa lasi sentimentele sa iasa la suprafata...sa se intoarca de unde au venit! Acorda-ti timp sa te descarci...si daca simti nevoia sa plangi, atunci fa asta! Sigur te vei simti mai bine. Dupa cateva zile, singura te vei ambitiona sa mergi mai departe! Si cand vei ajunge la faza asta...cauta-ti prietenii, iesi, ocupati timpul si incearca sa te gandesti la orice altceva, numai la clipele "minunate" petrecute cu el nu! Si daca totusi iti apare in minte, atunci gandeste-te la toate defectele pe care le avea si daca nu-i gasesti, atunci inventeaza cateva! Cum am mai zis, e greu, dar nu imposibil...

| Jonsdottir a răspuns:

Alo, alo? unde te crezi? nu stii ca toti sunt niste prosti? nu merita sa plangi dupa ei tongue dupa furtuna apare soarele si tu trebuie sa inveti sa zambesti din nouwinking

| machupicchu a răspuns:

Cat de mult ai sa razi cand iti vei aminti aceste clipe... mai tarziu cand matura fiind, vei realiza frumusetea naivitatii (prostiei) varstei actuale, care acum te determina sa plangi si sa suferi...Suferi pentru ca nu te iubeste, sau pentru ca nu a fost "asa cum ai vrut tu"?
Pentru nimic in lumea asta nu merita sa plangi si nici sa suferi...

| machupicchu a răspuns:

Capul sus... mergi inainte si..."altul la rand" (asa cum fac baietii)...

| Madda_3260 a răspuns:

Calmeaza`te straight face
E doar un baiatoh go on
Incearca sa iti traiesti viata in continuarehappy..Gasesteti pe altu.sigur il vei uitatongue

| johncena a răspuns:

Incearca sa-l uiti sau sa te impaci cu el.

| rodel a răspuns:

Stai linistita ca nu mori! Daca toata ziua plangi, seara obosita, ai
sa dormi "moarta" si fara vise. Dimineata vei vedea lumea altfel.

| aina a răspuns:

Poi... oprestete nu e sfarsitul lumii...are dreptate cami :hay la agatat...si fal gelos cat mai taretonguetonguetongue

pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai relaxa...iesi cu prietenele tale in oras... distrati-va si totul o sa fie bine...mai sunt baieti poate chiar mai buni decat fostul tau prietenwinking...be happy... take carewinking

| mamidvd a răspuns:

Sa-ti gasesti altu si mai tare