Nu incerca sa o menajezi prea mult, lasa-o sa respire, daca simte nevoia sa planga da-i voie sa faca asta cat doreste. Uneori o mangaiere sau simplu fapt ca tu esti prezenta langa ea valoreaza mai mult de cat un milion de cuvinte.Nu incerca sa-i repetei de prea multe ori:"lasa ca o sa fie bine "sau "ti-am spus eu ca nu te merita"(chiar daca asta asa e si tu in sinea ta stii ca ai dreptate) ci fi doar tu insati daca vrea sa planga pe umarul tau lasa-o. Va aprecia mult ca esti o buna ascultatoare.Si nu incerca sa o fortezi sa faca anumite chestii de exemplu sa iasa din casa sau in oras sau mai stiu eu ce.Are nevoie de timp sa isi revina.
Scoate-o în oras, faceti o petrecere în pijamale (gen Girls Night). fi aproape de ea, consoleaz-o în fiecare minutsel! spune-i ceva care sã o facã sã se simtã bine, gen "nu-l mai ai pe el, dar mã ai pe mine mereu!" sau "treci peste el, renuntsã la suspine! ca el sunt multi, ca tine sunt putine." tine-o ocupatã ca sã nu se mai gândeascã la el, dã-i încrederea cã totul va fi bine si fãrã el.
Nu cred ca ar putea sa se simta mai bine. ar trebui sa fiti fata in fata si sa incerce sa se descarce. sa tipe, sa tranteasca nu stiu.incearca sa o duci pe la cumparaturi, ceva care sa nu aiba nicio legatura cu el.in caz ca nu e nicio sansa de impacare...depinde si din ce cauza s-au despartit. poate totusi e doar o cearta minora care se va rezolva Succes!
Sa-ti schimbi sexul . Serios acum, faceti ce faceati inainte sa-l fi cunsocut ca sa-l uite mai repede si eventual ajut-o sa gaseasca pe altcineva.
TRIST... Poi, zii si tu ca nu o merita, ca nu trebuie sa planga pentru el! El a pierdut pentru ca n-a stiut sa pretuiasca cat timp a avut! Zii ca n'ar trebui sa se coboare la nivelul lui!