| bebbe10 a întrebat:

Top 5 melodii hip hop romanesti.happy de iubire triste vesele preferatele voastre
happy
dau funda + vot love struck

4 răspunsuri:
| Anita20Peace a răspuns:

5. Cedry2k --Decapitalism
4. Specii --Succes
3. Doc -- Genti de bani
2. Spike -- Visam
1.BUG Mafia - N-ai fost acolo

| Bix a răspuns:

PAIII astaeaa sunt dp minehappy
1. Pino-ia-ma de mana si andore ft cascada-fluturii; x
2.nane-ganduri la miezul nopti
3.indiferent -o fila din poveste
4.guess who-eu tu si restul lumii
5.parazitii-cum se face =]]
6.indiferent ft bebe-piesa pentru ea

| dayyy40 a răspuns:

1 JerryCo ft Jasmine-da! 2 Spike ft (Dan Spataru)-iti pare rau. 3 NECENZURAT-Plec departe. 4 DOC ft Maximilian-permite-mi sa ma prezint. 5 Codu Penal ft Cabron-A fost odata. 6 Eli-Azazel. 7 Codu Penal-Restart. 8 Grasu XXL ft Tranda-Sari pe treaba. 9 Vescan feat.Dj.Wicked-Tara minunilor. 10 Codu Penal-Give it up. 11 Camuflaj ft Fely-Prima oara. 12 Bitza ft Grasu XXL-Pofta de viata. 13 Camuflaj-Pe drumul meu. 14.Ombladon - Daca pozele ar vorbi. 15 C.I.A. - Unde e ea. 16 C.I.A. - Daca as putea. 17 IL-Egal-Doar a mea. 18 IL-Egal-Viata ta. 19 IL-Egal-Nu-ti fie frica. 20 Deliric1 - Cu De Toate Feat. Motzu Doc Maximilian Junky. 21 Deliric1 - Film De Actiune Feat. Aforic Doc Grigo. 22 Cabron & Don Baxter - Femei. 23 Bitza feat. Ombladon - We`re Gonna Make It. 24 Exo ft Vescan - Prietena ta. 25 Parazitii feat. MarkOne1 Bitza - Tare. 26 Weedy ft Mitzza - Pe scurt (super). 27 Cabron - MILION-AIR & Mr. Cabron. 28 Cabron feat. Alex Velea - Digital. 29 Deliric1 - Cox Feat. Carbon Doc Rimaru. 30 Haarp Cord- Dragoste sau frica. 31 JerryCo - Unele Lacrimi Nu Se Usuca. 32 JerryCo - E Soare Din Nou (feat. Razvan Fodor). 33 Nimeni Altu' - Obisnuiam sa cred. 34 Nimeni Altu' - Inca O Poveste. 35 Nimeni Altu' cu FaiboX - Inger Si Demon. 36 Vescan - Doua Vieti (Oo da). 37 Vescan - N-o sa ma vezi. 38 Vescan - Pasari Calatoare. 39 Vescan - Spune lumii... feat. Mahia B. & OneShot(Camuflaj). 40 Haarp Cord-Razboi pe foi. 41 Haarp Cord - De asa natura cu Cabron. 42 Haarp Cord - Titani cu CTC. 43 Haarp Cord - Recunoaste. 44 Baboi feat. Puya vs Ruxandra V. - Efectul Banului. 45 JerryCo - Intre Cer Si Pamant (feat. Mario). 46 JerryCo - Stai! (feat. Tataee & Simona Nae). 47 PARAZITII - APA IN VIN. 48 Nimeni Altu' - Asa Raman. 49 Neoficial -Jocul pe care il joc (Sentimente). 50 Spike - Realitate Ti-am facut un top putin mai mare,dupa playlis-ul meu, ma rog piesele nu sunt in ordine, dar poti sa faci tu unul. Piesele sunt bestiale toate. Sper ca te-am ajutat wave