| DeniiMeow a întrebat:

(Tot ce scriu aici scriu din cunostintele mele, )
Imi doresc ca si MJ sa fie la fel de " mort " ca 2Pac.
Am citit in multe locuri si exista si dovezi cum ca 2Pac nu ar fi mort, ba din contra se spune asa si despre MJ, la 2Pac am si vazut asta.
Cum poate cineva sa explice ca : 2Pac moare. O luna mai tarziu firma Nike scoate un nou model de adidas pe piata care nu a mai existat pana atunci, 2Pac avea deja un ( videoclip sau un concert, nu mai tin minte exact ) in care purta perechea aceea de adidasi. Daca nu m-am exprimat destul de bine si nu ati inteles va explic asa ( E ca si cum 2 pac a murit, coca-cola nu exista si apare la o luna dupa moartea lui, el avand deja un videoclip cu coca-cola in mana )
Sa-mi raspunda cineva pls.

Răspuns Câştigător
| MeAlex a răspuns:

Tu n-ai inteles.
El purtase de dinainte de a muri pantofii aia. De unde ii avea? De la Nike probabil
Daca aparea o poza cu el cu un ziar in mana de dupa data mortii, atunci era ciudat.
Acum te legi de Nike de fapt, nu de 2pac.

3 răspunsuri:
| MeAlex a răspuns:

Probabil ca 2Pac facea reclama pentru Nike si i-au dat in avans modelul.
Eu nu cred in conspiratii din astea.

| DeniiMeow explică (pentru MeAlex):

Nu ai inteles. Nu exista iph 6, da? Eu mor. Dupa moartea mea la 1-2 zile apar intr-un video cu iph6 in mana. Iph6 aparand pe piata 1 luna mai tarziu...

| AuDreY a răspuns (pentru DeniiMeow):

A inteles foarte bine. O reclama nu se face cu 2-3 ore inainte sa o si difuzeze.Au filmat acea reclama inainte ca 2pac sa moara, iar dupa moartea lui au difuzat-o. In felu acesta s-au folosit de imaginea lui 2pac si faptul ca a murit pentru a atrage mai mult atentia asupra acelui produs.