| ombladon156 a întrebat:

Tot ce voi spune este adevarat deci va rog seriozitate. In seara asta pe la 00:00 m-am intors cu niste prieteni de la un concert. Fericiti cum eram dupa concert niste indivizi ne intreaba daca avem tigari. Cel mai mare dintre noi a spus ca nu niciunul dintre noi nefiind fumatori. Noi eram 5 iar ei 3 dar mult mai mari. Unul dintre noi le-a dat un leu sa ne lase dar nu ne-au lasat. Pe cei 3 ii cunoasteam din alte incidente la care nu am participat dar vazut. Ironia sortii era ca noi eram la 20 m de casa noi fiind vecini. Am fugit repede intr-o scara si am urcat in casa la un prieten, el fiind singur acasa. Am astept vreo 15 minute apoi am plecat acasa. Am uitat sa mentionez ca unul a scos si pistolul. Nu stiu daca ne-a vazut la fata si vreau sa stiu ce sa fac daca ii mai vad?

6 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Eu as face cum a zis @Bordas_Mark_1982....sau poti merge la politie, dar daca iti e frica sa mergi...du-te sa iti cumper un sprei paralizant/lacrimogen totusi cel mai bine ar fi cu pistolul sau un baston de cauciug!

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Nu e de glumă! du-te la poliţie happy ştii cum îi cheamă pe ei? dacă da e şi mai bine.

O seară frumoasă!

| Andreiu68 a răspuns:

Chemi politia sau vii cu mai multi baieti10+sau 7, el efectiv a facut pe el si baietii sa fie de 19+ ani si mai inalti si solizi daca se poate, si vorbesti cu el sau ei si nu are ce sa iti faca ca esti cu baietii, daca e de ceva sar baietii pe ei dar iti zic ca nu au curaj. Vorbesti cu eisi ai terminat. Daca se mai repeta poti sa suni politia sau daca vrei vii cu20+ de baieti si ii dai bataie la toti3

| aniri2000 a răspuns:

Plangerea la politie e intr-adevar indicata.Dar daca baietii respectivi au spate, ar trebuie sa incepi sa umbli cu briceag la tine sau pistol cu bile macarlaughing)

| Bordas_Mark_1982 a răspuns:

Cheama politia sau ia o arma m14 tip airsoft... La mine functioneaza contra tiganilor... Cand ii pusc la unu un globt de sticla 3 zile nu mai poate de durere...

| MaDrogiezCuPoftaDeViata a răspuns:

Buna! Cel mai bine e sa faci o plangere la politie! Bafta!