anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot citesc, cum ca: Iohanis nu e de-al nostru, nu votez un neamt, si ajung la concluzia ca romanii sunt un neam de ipocriti. Va nemultumeste faptul ca nu suntem acceptati in Occident, si nu suntem tratati ca toti ceilalti, si voi faceti acelasi lucru cu unul de este jumatate al nostru. Vreau sa va intreb: Roman este acela care pleaca in strainatate, sau cel care ramane in tara? Iohanis de ce nu a plecat? Credeti ca el nu s-a gandit ca va fi pus la zid de replicile astea rasiste?!, si cu toate astea a avut curajul sa incerce sa devina presedinte. Iar toti cei care nu l-au votat e clar ca sunt prinsi in manipularea PSD istilor, ca si taicamiu de altfel, care il voteaza pe ponta doar pentru ca primim 1 litru de ulei si niste conserve de carne. Nu stiu cu cine vorbea la telefon, ca Iohanis da bani sa te duci sa votezi. 100 ron de persoana, pai Ipotetic vorbind in Romania sunt peste 10 milioane de oameni care voteaza. Cate 100 de lei trebuie sa dea pentru sa zicem 1000 de persoane? ar trebui sa falimenteze. Nu ma bag cu el in seama ca ii mai prost ca noaptea, toata viata lui a fost muncitor, de la 17 ani munceste, altceva nu a facut, rutina monotona a tuturor parintilor cred, Munceste 12 ore pe saptamana, sambata si duminica se face muci de beat, si reia saptamana. Nu il acuz, a trait alte vremuri, a trait in alt mediu. Nu vreau ca oamenii astia care nu au habar de nimic sa voteze, la fel si taranii, batranii. Sunt atatea reportaje cu tarani care nu au habar pe ce lume traiesc, https://www.youtube.com/watch?v=nzewGKkFyKs, https://www.youtube.com/watch?v=MFBVQDDvk-0. Eu unu as fi tare curios sa vad care ar fi rezultatul voturilor, daca ar trebui sa raspunzi la 3 intrebari simple inainte sa votezi. Cati ani au trecut de la revolutie?; Ce este un presedinte?; Votati cu inima sau cu creierul? Cine este incapabil sa raspunda, sa nu aibe dreptul la vot.
Nu m-am afirmat pana acum, pentru ca nu vreau sa se creada ca vreau sa influentez pe cineva in vreunfel.

2 răspunsuri:
| Maria_Ana_1996_SMJR a răspuns:

Stii chiar daca Iohannis e Neamț nu inseamna ca va fi un președinte rau... Sa u iresponsabil, nu putem sa il judecam fara sa știm cum acționează, in schimb Ponta, toata lumea stie ca el a furat si poate o sa mai fure... Pentru ce?! Eu ii acord o șansa. De curând am văzut pe net cum, ca Iohannis este primarul Sibiului si pentru el au esti in strada toti localnici sa il susțină
Sper ca te-an ajutat
Aceasta este opinia mea

| anonim_4396 explică (pentru Maria_Ana_1996_SMJR):

Nu stiu ce ai inteles tu din ce am scirs, dar eu il sustin pe Iohanis.