| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Tot eu cad
Tot eu ma ridic

Cred ca fiecare persoana are probleme sa zic si cateodata simti nevoia sa te descarci prin plans

Asa sunt eu imi mai vin momentele mele in care imi pun intrebari: de ce eu, cu ce am gresit eu

Mi-ar place sa am pe cineva langa mine sa ii spun ofurile mele, o am pe mama dar nu vreau sa ma vada plangand si spunand ce nu trebuie
Cum sa zic eu sunt persoana in care are momente in care plange eu sunt alta persoana care zice mergi mai departe

Cum ar fi

Eu cad tot eu ma ridic

Oare de unde am puterea asta eu plang si cum sa zic tot eu imi dau sfaturi poate ma inteleti Emote32

Răspuns Câştigător
| unavailiable93 a răspuns:

Uneori avem o putere morala sa ii spunem, total nedescoperita, care se manifesta odata cu adolescenta cand, trecem printr-o schimbare totala. Cea mai buna modalitate de a te descarca, in momentul in care nu vrei sa afle nimeni despre problema respectiva, este sa plangi, dar iti recomand sa nu faci din asta un obicei, cauta-ti un prieten/a de incredere caruia/eia sa i te confesezi, e cea mai buna solutie. O sa vezi ca o sa te simti mult mai bine cand cineva o sa-ti zica "Te inteleg!" si o sa vina cu un sfat bun pentru tine. Pentru asta sunt facuti prietenii!
P. S. : sa nu mai plangi, nu e deloc bine!

6 răspunsuri:
| kjbh13 a răspuns:

Sint alaturi...sint nebun de emotiv... te inteleg...itreaba...ofteaza...sfaturi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fii amarata, nu esti singura persoana care se manifesta asa si in primul rand nu esti singura noi suntem aici ca sa te ajutam si sa-ti dam sfaturi, discuta cu noi si te vei simti mai bine.Asteptam vesti de la tine.

| juniper a răspuns:

Si eu eram asa in clasa. a 7a. toata lumea ma ignora si nu ma baga in seama, plang in momente grele si ei rad de mine, pana cand m-am enervat si le-am spus sa ma lase in pace. Mereu m-am intrebat de ce eu? De ce tot timpul eu?
Mi-am dat seama ca in ziua de azi trebuie sa fi nesimtit, m-am enervat o data si le-am spus sa ma lase in pace.

| Orannginna a răspuns:

Sigur ca te intelegem, de fapt asa suntem toti. Sau macar ar trebui sa fim. Este normal sa te incurajezi singura, ceea ce dovedeste ca ai si o latura puternica dar sunt si momentele acelea cand ne sensibilizam din lucruri marunte, punem la suflet si am vrea sa ne ghemuim intr'un coltisor unde sa ne varsam oful. Poate nici nu vrem mangaiere in clipele respective. Dar stai linistita, starile astea vin si trec, suntem doar influentati de modul cum gandim si cum vedem lucrurile intr'un anumit punct al vietii. Suntem oameni totusi, nu? Si uite deja ne confesezi lucrurile importante din viata ta, asta e un lucru bun, ai incredere in noi!
Te pup happy

| ali_8949 a răspuns:

Aha... daca vrei pe cineva langa tine, de ce nu incepi sa-l cauti?
...
eu ma descarc asezand totul pe foaie, adica fac versuri melodiile melehappy

si nu mai fi trista, fi happy. Invinge lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doarewinking Petrece mai mult timp cu prietenii, distreaza-te mai mult ca sa nu te mai gandesti la sadwinking

| cipy a răspuns:

Vreau sa-ti zic ca tu esti norocoasa ca poti sa plingi cind esti suparata dar eu am nenorocul sa nu pot, citeodata atit de mult as vrea dar nu pot. Da nu merita sa plingi pentru un baiat care nu-ti da nici o atentie sau care se duce si la altele, nu fi trista si inca una NU CERSHI IUBIRE SHI INTELEGERE K CEA ADEVARATA TE GASESTE SINGURA! - dupa propria experienta...