| Sisi_6177 a întrebat:

Tot fratele:Am 9 ani imi place de una de 13 si ea crede cas dragut, ca sa ma apropi mai mult de yaa si sa fie prietena mea ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| ZoZoHeart a răspuns:

Nu ai sanse. Ea are 13, si tu ai noua. Cand aveam 13 ani, unuia de 12 ii placea de mine, si ii ziceam ca e dragut, asa si pe dincolo, dar dragut in sensul de dragalas, nu in sensul ca imiplace de el. Plus ca e cam aiurea pentru ea sa iasa cu unu` mai mic ca ea. In orice caz, daca vrei, arata`i ca esti foarte matur. Afla chestii despre ea.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate a zis ca e dragut doar pentru ca i se pare simpatic fratele tau...
E o diferenta de 4 ani, totusi, el e mic si probabil de aceea ea il considera dragalas, dragut.

| mihaeladulcikk a răspuns:

La 9 ani...sa-si vada de copilarie, ca o sa aiba timp si de fete...toate la varsta lorwinking

| SMaricel a răspuns:

Mai,daca a zis o fata ca esti dragut asta nu imseamna ca te place mai ales daca are 13 ani.Eu iti zic ce ar trebui sa faci o uiti si mai astepti si tu vreo 4 ani pana ti se dezvolta simturile, sau iti cauti una de varsta ta.Scuze dar asta e adevarul, pai si eu am trecut prin atatea situati si acum trebuie sa pun botullaughing.Pai mie una de 24 mi-a zis ca sunt dragut eu avand 16 ani, ce eu acum trebuia sa fiu cu ea, sa fim seriosi.

| вяυηєтнα a răspuns:

N crezi ca esti cam micut pentru asta?big grin+ ca ea are 13straight facepoti sa iti dai seama ca nu ar vrea unu de 9tongue{parerea mea}!