| DarthRevan a întrebat:

Tot incerc sa cunosc oameni pe Facebook si nu reusesc deloc laughing).Asa inabordabili oamenii astia jurr, ce oameni egoisti sunt in tara asta tongue, parca exagereaza jur!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce abordezi romani daca sunt asa inabordabili?
incearca cu americanii ca aveai o parere buna despre ei.

in alta ordine de idei, eu spre exemplu, nici nu bag in seama persoane straine pe Facebook daca nu imi zic in prealabil ce vor si de unde ma cunosc.

| relian a răspuns:

laughing cam asa este, trebuie sa le spui cine esti, cum de l-ai abordat, daca ai pe careva sa il cunoasca ei, de parca aia cei are in lista ii stie de undeva.Asa am spus si eu is cazuti din luna, daca dai un mesaj cuiva si nu te are in lista deja esti extraterestru laughing

| OldSoul a răspuns:

E cea mai mare prostie din punctul meu de vedere sa incerci sa cunosti oameni pe Facebook sau pe oricare alta retea de socializare daca nu ii cunosti in realitate.
Pe Facebook, nu poti vedea cum reactioneaza o persoana, cum se comporta, daca pare dispusa sa vorbeasca cu tine sau daca nu, este doar un joc de noroc, care cel mai adesea este sortit esecului.

| Qwwww a răspuns:

De când cu facebookul toate persoanele se cred vedete, mai ales unele fete mă enervează la culme, se cred așa importante dar de fapt nu sunt.Na asta e, nu prea ai ce să faci.