Sa il convingem sa se sinucida, cel mai usor mod de a scapa de depresie! Din pacate nu putem recurge la eutanasiere. In rest nu tine de noi ci de fiecare in parte. Fiecare trebuie sa isi acorde propriul ajutor. Trebuie sa fii prea slab ca sa intri in depresie si sa poti primim ajutor de la oricine si acel ajutor sa functioneze cum trebuie. Din punctul meu de vedere doar o persoana ne poate ajuta pe fiecare in parte si ne poate mari increderea in noi insine...nu orisicine...
Si eu am trecut prin depresii in adolescenta, nu aveam cui sa ma plang. Fire puternica am reusit sa trec peste ele singura, m-am refugiat in muzica.Din pacate multi recurg la droguri, bautura, anturaje proste, nocive. Consider internetul un pericol pentru tineri, dependenta e un impediment in dezvoltarea personala.
Eu cred ca ar trebui sa fii sustinut/a de mai multe persoane. Felicitari pentru initiativa.Perioada adolescentei e cea mai frumoasa si ar trebui traita fiecare secunda.
De ar exista mai multe persoane cu tine, societatea nu ar mai fi atata de plina de rahat ca si in momentul de fata.
*restoring faith in humanity*