Violleta sugereaza ca esti transexual(a), eu nu stiu si nu te judec.
Indiferent de gen, acea teama e cauzata probabil de o trauma, iar tu traiesti acea frica de esec. Nu vei putea rezolva situatia decat infruntand realitatea si a cauta ce anume te-a traumatizat ( un eveniment asemanator la o varsa mai frageda, poate niste experiente recente? ) si a incerca sa intelegi ca ce s-a intamplat acum te-a invatat ceva, asta nu inseamna ca nu se putea intampla si frumos, respectiv ca urmatoarele experiente nu pot fi frumoase.
Incearca sa gasesti cauza, sa o infrunti, sa intelegi partea pozitiva si sa ramai cu partea buna, apoi sa revi in prezent, unde trebuie sa aplici ce ai invatat/ sa adaptezi ce ai invatat la gandirea de acum ( de prefarabil una rationala, la rece, logica).
Atentie, cum am mai spus, experientele anterioare nu sunt general valabile, ci doar iti transmit niste semnale de care e bine sa tii cont.
Deci pana la urma ce vrei? Sa cunosti, sa ai relactie direct, fara sa cunosti, sa risti doar intalnire pentru a afla sau o investire de totul sau nimic? Vrei sau nu vrei?
Dar le-ai spus ca tu esti baiat si te simti fata doar in capusorul tau?
Spune-le adevarul dinainte, ca sa nu risti sa isi bata joc de tine.
Atunci mai asteapta daca nu esti pregatita, iti vei face cand o sa fii. De ce, nu poti vorbi cu prietenii, cu persoanele apropiate?
Draga mea, sfatul meu este sa vorbești cu Dumnezeu, pe mine ma ajuta cel mai mult, cere i ajutor iar El te va ajuta si sa alegi pe cel potrivit, tr va ajuta mult, dorește sa te asculte si sa te ajute