| WingSfg a întrebat:

Toti imi spun ca am o problema, psihologica si m-au derutat..nu stiu daca e asa sau nu..sa va spun "simptomele":imi place numai negrul, nu am incredere in nimeni, nu comunic cu nimeni in afara de cunoscuti, cercetez pe toti care ii cunosc, urasc copii..de la un timp de vreme sunt asa..inainte eram altfel. aveam bucurie de viata..deci asta e o problema psihologica sau ce? comportamentul, instinctul, al saselea simt ca cineva nu e de incredere? eu sunt total derutata.a si sunt si insensibila cu TOTI, iubirea si veselia pentru. mine de la acest timp de vreme nu mai exista..deci?

Răspuns Câştigător
| boylivgume a răspuns:

Il corectez pe Mihai!
Problema pe care o ai tu,din nou,se numeste Depresie,esti intr-o perioada a vietii tale in care te maturizezi,iti schimbi obiceiurile deoarece ai fost mult prea dezamagita de unele chestii care ti s-au intamplat,iar subconstientul tau vrea sa te schimbe ca sa faci fata dezamagirilor sau sa nu le mai primesti in viata ta,astfel ii ignori pe toti si esti atrasa de culoarea neagra( deoarece este o parte a vietii tale foarte delicata -adica nasoala de tot) insa o sa te obisnuiesti,apoi o sa treaca,incearca sa invingi frica de oameni si de neincrederea lor,pana la urma tu esti centrul de interes aici,provoaca actiuni ca sa ai parte de un rezultat, fie el bun sau rau, nu astepta mult timp, pentru ca o sa te plictisesti! succes, pup!

4 răspunsuri:
| Mihai437 a răspuns:

Nu este nicio problema psihologica. Esti doar mai retrasa ca sa zic asa,, Problemele te-ar putea sa ajungi mai rau, incearca sa gasesti o rezolvare la fiecare problema,!

| IsabelaIssa a răspuns:

...si pe langa depresie, ai probleme de socializare. Deci da, ai nevoie de un psiholog ca sa nu mai vezi totul atat de negru.

| Voidwithin a răspuns:

Ai nevoie de o schimbare a gandurilor, ocupatiilor si de administrare a timpului liber.
Psihologul te poate ajuta intr-o masura, dar tot la tine este rezolvarea.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!