...Offff...Cred ca nu poti face nimic...Lasa-l pe el, incearca sa privesti inainte... Fa-ti noi prieteni, vorbeste cu persoane noi, incearca sa fii mereu inconjurata de oameni si incearca mereu sa zambesti...Cat despre :prietena: ta, nu iti face probleme, ca va pati exact ca tine, deoarece raul se rasplateste cu rau...Trimite-mi prin mesaj privat cati ani, sunt tare curioasa, si daca ai aceeasi varsta cu mine face schimb de id-uri, poate ne imprietenim, cine stie... Te pup, si astept mesaj!
Nu imi place id`ul tau
Nu trebuie sa fii mereu trista, din contra...esti tanara...
Si... daca el chiar te-a iubit cu adevarat, se va intoarce la tine cand isi va da seama cum e fata aia cu adevarat.
Si esti sigura ca tipa e de vina? poate ca el e singurul vinovat. poate ca fata aia a cazut in mrejele lui si se afla tot in situatia ta.
Id tau spune cam multe, si odata ce spui ca tineti unu la altu, de ce a reusit tipa sa va desparta... uite o intrebare pentru tine si as vrea sa imi raspunzi daca se poate... Voi 2 sunteti impreuna si unui tip ii place de tine, si incearca sa va desparta ce ai alege, pe prietenul tau care tii la el sau pe acel baiat? si dupa ce te gandesti bine o sa intelegi cat de mult te iubeste el si tu pe el...bft
Daca el tinea cu adevarat la tine atunci orice ar fi facut fata respectiva nu ar fi avut nici un efect. Cand iubesti pe cineva nu conteaza ce spun sau ce fac cei din jurul tau si nici nu are de ce sa va afecteze. Gandeste-te daca merita cu adevarat si daca da incearca sa vorbesti deschis cu el si daca tineti cu adevarat unul la altul veti gasi impreuna o solutie daca nu inseamna ca nu merita atentia ta si mergi mai departe. Gandeste-te ca ai avut ceva de invatat din asta si orice se va intammpla in viata bun sau rau vei avea ceva de invatat si toate te vor ajuta in viitor
Lasa-l pe el sa te caute! Numai atunci poti fi aproximativ sigura ca mai are ceva sentimente pentru tine!