| kidinocent a întrebat:

Toti ma considera o fata draguta, am avut prieten pentru un an dar ne-am despartit din cauza unei tipe care in final a reusit sa ne desparta, sa ne faca mult rau la aman2. Chiar tinem unul la altul, dar nu stiu ce sa fac sa fie din nou al meu. zapacitha_emereu_sad105@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

cryingcryingcrying...Offff...Cred ca nu poti face nimic...Lasa-l pe el, incearca sa privesti inainte... Fa-ti noi prieteni, vorbeste cu persoane noi, incearca sa fii mereu inconjurata de oameni si incearca mereu sa zambesti...Cat despre :prietena: ta, nu iti face probleme, ca va pati exact ca tine, deoarece raul se rasplateste cu rau...Trimite-mi prin mesaj privat cati ani, sunt tare curioasa, si daca ai aceeasi varsta cu mine face schimb de id-uri, poate ne imprietenim, cine stie... Te pup, si astept mesajwinking!

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu imi place id`ul tau no talking
Nu trebuie sa fii mereu trista, din contra...esti tanara...love struck
Si... daca el chiar te-a iubit cu adevarat, se va intoarce la tine cand isi va da seama cum e fata aia cu adevarat.big grin

| yanny`s a răspuns:

Si esti sigura ca tipa e de vina? poate ca el e singurul vinovat. poate ca fata aia a cazut in mrejele lui si se afla tot in situatia ta.

| cooola a răspuns:

Id tau spune cam multe, si odata ce spui ca tineti unu la altu, de ce a reusit tipa sa va desparta... uite o intrebare pentru tine si as vrea sa imi raspunzi daca se poate... Voi 2 sunteti impreuna si unui tip ii place de tine, si incearca sa va desparta ce ai alege, pe prietenul tau care tii la el sau pe acel baiat? si dupa ce te gandesti bine o sa intelegi cat de mult te iubeste el si tu pe el...bft

| Mina a răspuns:

Daca a reusit tipa sa va desparta, esti sigura ca te iubeste asa cum crezi?

| YepIsSuspended a răspuns:

Ha Ha, daca baiatul acela te iubea cu adevarat nu se despartea de tine.

| trisha a răspuns:

Daca el tinea cu adevarat la tine atunci orice ar fi facut fata respectiva nu ar fi avut nici un efect. Cand iubesti pe cineva nu conteaza ce spun sau ce fac cei din jurul tau si nici nu are de ce sa va afecteze. Gandeste-te daca merita cu adevarat si daca da incearca sa vorbesti deschis cu el si daca tineti cu adevarat unul la altul veti gasi impreuna o solutie daca nu inseamna ca nu merita atentia ta si mergi mai departe. Gandeste-te ca ai avut ceva de invatat din asta si orice se va intammpla in viata bun sau rau vei avea ceva de invatat si toate te vor ajuta in viitor

| Fifi a răspuns:

Lasa-l pe el sa te caute! Numai atunci poti fi aproximativ sigura ca mai are ceva sentimente pentru tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Don't worry be happy big grin nu merita, daca te-ar fi iubit q adevarat nu ar fi lasat-o pe tipa aceea sa intervina intre voi asa cum zic si ceilalti. tu nu trebuie sa faci nimic, el trebuie sa faca, mai exact cum va despartit tipa?