| Geryking a întrebat:

Toti prieteni mei ma injura. M-am saturat de ei mereu ma injura si ma scuipa. Nu stiu ce sa fac sa ma scap de ei fiindca undeori ma injura (ca si cand mar barfi) si sunt chiar langa ei. Pur si simplu nu ma mailasa in pace.
I-amsi batut sa ma lase in pace, dar tot nu vor sa se linisteasca. Cel mai ciudat lucru e cand vreau sa plec acasa (avem liber vreo 2-3 ore) ei tot imi zic sa nu plec (desi o fac) si cand am plecat vreo 10m de acolo ei fug spre mine sa nu ma opreasca si le zic : "Ce? Acumiti pasa de mine si numa injuri?"
Nu stiu ce sa fac in legatura cu ei.
Dau funda la cel maibun raspuns.

11 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Doamne laughing) de ce mai umbli cu ei?

| sublime89 a răspuns:

Esti sigur ca ii mai poti numi "prieteni"? Singurul pe care-l poti face e sa-i lasi si sa-ti gasesti niste prieteni adevarati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meriti ca le dai voie.

| Lynna a răspuns:

Un prieten care te injura mereu nu iti este prieten. Nu te cobori la nivelul lor. Ignora-i pur si simplu. Bafta multa!

| AR1373 a răspuns:

WOW...aia sunt prieteni?
Mda se pare ca nu stii cum sa te faci respectat.
Le-ai aratat ca esti slab de inger,ca pui la suflet, ca esti o fata pe scurt!
Cu explicatul nu merge, deci va trebui sa le spui niste vorbe oleaca mai urate daca ma intelegi, sa-i injuri si pe ei dar sa nu exagerezi sau ai putea ca un prost sa inghiti in continuare si peste ani sa-ti aduci aminte ce prostanac erai la scoala si chestii din astea de care iti dai seama cu timpul.
Trebuie sa te antrenezi, sa iti gasesti timp pentru sport in fiecare zi(de exemplu fratele meu de 14 ani m-a uimit cum intr-o zi a ajuns sa faca peste 100 de flatari si debea putea sa faca 20 cu cateva zile inainte de asta), iti spun sincer daca faci cateva flatari in fiecare zi o sa maturi cu aia pe jos.Nu te lua dupa aia care-ti zic sa le arati ca tu esti educat si bla bla bla.
Comporta-te oleaca mai masculin sau ce ti-e rusine sa scoti o injuratura mica pe gura?-doar fetele nu au voie sa injure.

| Geryking explică (pentru AR1373):

Eu ii injur inapoi si ripostez da' fraieri aceia (ca nu-i pot numi altcumva) continua. Am incercat si cu frumosul (le-am zis sa ma lase in pcae ca si-o i-au pe cocoasa) si am incercat si cu uratu' (i-am batut de i-am traumatizat) la unul i-am rupt mana si nu se mai ia de mine ca stie ca si-o mai ia odata.

| AR1373 a răspuns (pentru Geryking):

Inteleg.
Acum nu stiu cum esti in realitate, dar poate ca cedezi prea repede si cazi de fraier.
Pana la urma cati ani ai?

| Geryking explică (pentru AR1373):

Am 15 ani.

| AR1373 a răspuns (pentru Geryking):

Cred ca ar trebui sa le arati ca deja te plictiseste faza asta si le raspunzi in sictir "mda frate ai o problema cu asta? ce trebuie sa-ti dau raportu' sau ce?"-nu stiu n-am idei.
Incearca sa fi mai de treaba cu ceilalti sa nu fi genul misterios si serios. Daca esti glumet toata lumea vrea sa stea cu tine, dar e alta treaba cand stai cu unul care o cheama pe mami la scoala pentru ca Marcel l-a injurat de mama si i-a dat un pucnulet in stomac, sau sa stai cu unul care in tot vede ceva stupit(crede-ma am prieteni de genul asta).
Fiecare om isi castiga respectul nu il gasesti prin copaci sau la magazin.
Asta-i viata daca nu ii inveti regulile si ramai in urma te ridici cu greu.

| CBogdannnnn a răspuns:

Fa-ti prieteni noi.Preferabil unii care sunt intr-o relatie "neutra" cu cei pe care ii urasti.

| Ionutz_Leonard_1995 a răspuns:

LOL.Mda..esti intr-o pozitie foarte proasta.Cel mai bine ar fi sa-i spui directorului, parintilor sau ori altcineva care te-ar putea ajuta. Daca sunt mai mari decat tine vor ajunge in momentul sa te bata rau.Dar trebuie sa fi mai destept decat ei asa ca...nu te lasa invins.Mergi cu un parinte si ii zici sa stea mai in spate si cand incep sa-ti faca copii aia ceva...el va vedea si nu stiu ce se va intampla.Ii va parui laughing. Poate te vor lasa in pace.