| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Toti si toate ati intrebat mereu un golan se poate schimba dar niciodata nu v-ati pus intrebarea o fata cuminte daca va vorbi cu un golan ce va iesi din ea? se va schimba sau va ramane tot fata aia?sad help va rog!straight face bine /rau?

Răspuns Câştigător
| Fantoma a răspuns:

Okk Am avut o prietena la care am tinut foarte mult, dar aceasta prietena statea cu mine, cum spui (golan) an acesti termeni eram si eu, deci faza e ca da se poate schimba ea an rau si golanul' an bine te asigur, el se va schimba an bine datorita ei iar ea an rau datorita lui. Te asigur

4 răspunsuri:
| Bebelushaaː a răspuns:

Sunt de acord cu "Fantoma". El va fi influentat de ea si invers, in sensul ca ea va deveni o smecherasa, si el un baiat linistit.
Acum depinde si de caracterul vostru. Daca tu crezi ca nu te vei schimba, atunci poti sta linistita.
Te pup :*

| Anileda a răspuns:

Se face si ea o ''golanca''

| manzu a răspuns:

Daca iti plac golanii cauta-ma ca mai am cativa prieteni

| Razvan a răspuns:

In timp se va transforma din printesa in tipa rea. Golanul e cam greu sa se schimbe pentru ca nu vrea sa schimbe si daca omul nu vrea nu prea ai ce-i face.Persoanele cuminti sunt majoritatea credule.Desi stiu ca e rau, raul atrage mai mult ca binele. E infinit mai usor sa faci rau decat bine.Imi place mult sa observ care sunt oamenii care influienteaza si care sunt "marionetele". Omul hotarat mereu va avea un puternic impact asupra omului linistit