Pai in primul rand, ar trebui trezit interesul oamenilor. Ai dreptate, toti vrem o lume mai buna, dar putin sunt cei care si fac ceva pentru acest lucru.
De exemplu am citit pe net, ca in America, multa mancare este aruncata inca buna, deoarece nu le mai trebuie. Si ce sa si faci altceva, decat sa o arunci? Decat sa o arunce, ar putea aduna mancarea si sa le imparta saracilor, sau sa le dea celor din Africa.
Sau o parte din taxe, impozite etc. sa le fie date orfelinatelor.
Sau detinutii sa fie pusi la munca pentru comunitate, nu tratati cu lux.
Tu ce ai propune?
Sunt multe chestii in neregula la noi(cred ca peste tot doar ca noi stam in Romania si ne rezumam cam doar la tara noastra)... Mai nou nu facem altceva decat sa ne plangem ca aia e gresit, ca aia nu e bine dar oamenii si-o mai fac si ei cu mana lor(din pacate).As incerca sa incurajez mai mult oamenii(in sesnul ca sunt foarte multi cu idei foarte bune, cu mult potential doar ca nu se pot afirma, nu sunt ascultati).Asa cum ai zis si tu se face foarte multa risipa(mancare. lucruri materiale, orice alt ceva)
Stiu si eu o chestie draguta, in America parca: oamenii duc sticle, pet-uri si ori le dau altele noi in loc sau le dau o suma de bani in functie de cantitate. Oricum ar trebui sa se puna mai mult accent pe reciclare si chestii de genul.
Cu totii vrem o lume mai buna.Dar stand in pat la TV, nu o vom obtine.Trebuie interzise anumite lucruri care dauneaza tarii si aspectului ei.Trebuie introduse ghidurile in limba engleza deoarece multi turisti s-au plans de asta.Trebuie sa ne intelegem reciproc.
PS:ce am scris mai sus se refera strict la Romania