Deci să înţeleg că tu asculţi şi îţi cauţi pretenaşi p-aici cu care să discuţi elevat despre noul hit al lui Salam? Nu zic că nu e adevărat, multora le e ruşine să recunoască, dar e futil.
NU e o mândrie că asculţi manele!
Nu ascult manele intrebam numa
Uhu... mie manelele nu mi se pare un gen de muzica, mai degraba o incultura... deci eu NU ascult manele!
De fapt treaba stă altfel.Ei ascultă,ştiu/sau nu că ascultă rahaturi,dar nu-s capabili să asculte altceva,pur şi simplu neuronii din dotare nu le permit să înţeleagă muzica adevărată.Şi ei,frustraţii,cu un deficit de inteligenţă cu mult sub nivelul mării,vin cu replici mediocre gen"to@t@ lume@ @szcult@ mhanele,dah' nu rekunosck nyhmeny",o porcărie şi-o incultură de zile mari în replica asta,pe care-o zic toţi în cauză, pentru că nu-s capabili să argumenteze de ce ascultă chestia pe care o ascultă. Treaba e simplă, dacă n-ai înţeles dă-ţi 4 palme şi mai citeşte odată.Şi ceva îmi spune că tu eşti unul dintre cei în cauză...
P.S.Care aţi reuşit să descifraţi ce am scris mai sus, sunteţi bo$$i de bo$$i, ce mai!