anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti zic ca nu ascult manele, dar de fapt ei nu vor sa recunoasca pentru ca se fac de ras
vreau sa vad si eu cine de pe situ asta asculta manele si cine nu
lasati un mesaj sa-mi spuneti care ascultati si care nu ascultati manele big grin

5 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Deci să înţeleg că tu asculţi şi îţi cauţi pretenaşi p-aici cu care să discuţi elevat despre noul hit al lui Salam? Nu zic că nu e adevărat, multora le e ruşine să recunoască, dar e futil.
NU e o mândrie că asculţi manele!

| bytzy09 a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Nu ascult manele intrebam numa big grin

Răspuns utilizator avertizat
| FadetoBlack a răspuns:

Uhu... mie manelele nu mi se pare un gen de muzica, mai degraba o inculturaoh go on... deci eu NU ascult manele!

| Gorath a răspuns:

De fapt treaba stă altfel.Ei ascultă,ştiu/sau nu că ascultă rahaturi,dar nu-s capabili să asculte altceva,pur şi simplu neuronii din dotare nu le permit să înţeleagă muzica adevărată.Şi ei,frustraţii,cu un deficit de inteligenţă cu mult sub nivelul mării,vin cu replici mediocre gen"to@t@ lume@ @szcult@ mhanele,dah' nu rekunosck nyhmeny",o porcărie şi-o incultură de zile mari în replica asta,pe care-o zic toţi în cauză, pentru că nu-s capabili să argumenteze de ce ascultă chestia pe care o ascultă. Treaba e simplă, dacă n-ai înţeles dă-ţi 4 palme şi mai citeşte odată.Şi ceva îmi spune că tu eşti unul dintre cei în cauză...
P.S.Care aţi reuşit să descifraţi ce am scris mai sus, sunteţi bo$$i de bo$$i, ce mai!