Salut.
Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut.
Dar viata merge inainte si trebuie sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe.
Iti recomand cu toata increderea sa mergi la niste sedinte de psihoterapie-stiu ca costul e ridicat dar vei primi inapoi inzecit acei bani prin starea normala pe care ti-o va da.
Cand mergi la psiholog prima sedinta este doar o prima parere pe care psihologul si-o face despre tine si cum te poate ajuta, urmand ca pe parcursul sedintelor sa insiste pe zonele unde ai probleme.
Sper sa iei in considerare sfatul meu, roaga-i pe parintii tai sa faca acest efort financiar pentru ca pana la urma esti copilul lor si cauta un cabinet de psihoterapie in orasul tau.
Inca ceva, ca terapia sa functioneze va trebui sa fii deschis cu persoana respectiva si sa ii spui sincer ceea ce simti, prin ce treci si etc.
Multa sanatate iti doresc.
Nu sunt experimenta nu am folosit in viața mea nici nu am de gând vreodată in viața asta dar am stat de vorba cu nișe tipi care erau master in sportul asta sa zic așa eu te felicit pentru ca ți-ai dat seama ca nu este bine nici normla drumul pe care l-ai apucată ma bucur pentru tine ca ți-ai dat seama ca îți distruge viața și nu este bine deloc ce faci eu zic sa lupți in continuare și sate lași de ele vezi deja și sti in situația in care ești și cum este viața ta din cauza lor luptă in continuare și la săle chiar îmi pare rău pentru tine și ma bucur pe o parte ca ți-ai dat seama ca nu-i bine drumul ăsta pe care l-ai apucată ieși afară Ocupați timpul cu ceva pe care te-ar putea ajuta cu Adevărată in viața mergi la munca înapoi și sa începi sa faci ceva cu viața ta nu te lasă bătut am cunoscut niște băieți și tot așa erau și ei uni ba chiar mai rău voiam sași pună capătă dar au luptat cu viața și ai reușit nu zic ca va fi ușor nimic nu este ușor in viața dar dacă lupți cu Adevărată și ști ce vrei de la viața cu Adevărată de acolo din inima ta și toată voința ta vei reușit numai bine ai grija de tine
Cumva folosesti si tu asemenea chestii?
Salut. Am trecut prin ceva asemănător. Am fost dependent de legale, am fumat cam 2 ani, din care 6 luni aproape zilnic. Am slăbit foarte mult în perioada aceea, perioadă în care am rămas și fără iubită, am fost prins și de poliție drogat la volan, am rămas fără permis și multe alte probleme. Îți spun sincer că a fost cel mai cumplit sevraj, nu am putut să mănânc nimic câteva zile și vomitam și de 30 40 de ori pe zi, nu dormeam și transpiram încontinuu. Singura mea dorință era să fumez legale. Au trecut doi ani de atunci și în prezent nu mai consum etnobotanice, cu toate că am mai încercat de câteva ori și am atacuri grave de panică care mă fac să simt că mor și de la un singur fum. În prezent am renunțat la țigări de câteva zile si vreau să renunț și la iarbă, ceea ce e puțin mai complicat pentru mine, dar nu imposibil. Îți recomand să încerci la un psihiatru dacă simți că nu poți renunța singur. Pe mine m-a ajutat o altă perspectivă pentru viață și frica că aș putea să mor de la gunoaiele astea de droguri atât de nocive. Încearcă să te ancorezi în prezent, și să nu te mai gândești la trecut (când fumai legale și ce bine te simțeai etc.) și la viitor (ce as vrea să fumez, cum să fac fumez etc.) Numai bine! Și crede-mă că îți aduc doar necazuri legalele. Te salut.