| scump3tea a întrebat:

Totul e ruinat...nu o sa imi mai vad niciodata iubitul.De ce eu? A murit...Nu nu cred.Nu pot sa cred.Ieri imi spuneai ca ma iubesti, si azi iti spun eu de ce ai plecat. Oameni buni, ajutati-ma cum s ail intorc inapoi? Cum sa trec peste asta? De uitat nu il voi uita o viata intreaga.sadsadsadsadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| RoxYuuKikyo a răspuns:

Imi pare foarte rau. Nu imi vine sa cred. Imi dau si lacrimile. Dar trebuie sa te bucuri de viata. Nu il vei uita intr-adevar dar... el, sunt sigura de asta, isi doreste ca tu sa ai o viata fericita. Implineste-i dorinta si treci peste. Trebuie sa fii tare. App, azi adica duminica este ziua mea si implinesc 12 ani. Fii fericita ca acesta sa fie cadoul tau pentru tine.(nu e chiar duminica mai degraba este 23:25 dar nu mai este mult)

2 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Buna! Imi pare rau pentru tine. Sincere condoleante! Si desi este foarte greu, trebuie sa treci odata si odata peste asta. Trebuie sa ai pe cineva aproape care sa te sprijine. straight face Sper sa reusesti. Mult succes!

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Condoleante imi pare rau pentru ce s-a intamplat dar acum nu ai ce sa faci decat sa treci peste si sa gasesti pe altcineva, eu am inteles dintr-o lectie de religie ca daca ti se ia ceva tise va da ceva mult mai bun si ca oamenii sunt luati de langa noi ca siau indeplinit misiunea pe acest pamant.