anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul se intampla cu un motiv?

25 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Relativa chestia. Daca mi-a iesit un cos, care o fi motivul? Sau daca imi indoi acum degetul? E-o intamplare si asta. Motivul: plictiseala, dorinta, nevoie. Totul e relativ, pana si motivele.
P. S. - sa nu incepem cu paradoxuri sau fenomene : cutremure, triunghiul Bermudelor, intamplarile legate de fantome, stafii si extraterestri etc. Ca aici, chiar as dori sa stiu si eu motivul.

| daii a răspuns:

Totul se intampla cu un scop!

by daiiwinking

| inna a răspuns:

Intodeauana totul se intampala dintr-un motiv.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da.eu asa cred.ca totul se intampla cu un motiv.cu un scop anumehappy.

O zi placuta!

| Chocolate a răspuns:

Exact.winking

| night_crawler a răspuns:

Uneori este vorba de destin...winking

| Viuvi a răspuns:

Nimeni nu va stii sigur daca asa e.
Daca crezi in destin, da totul se intampla cu un scop.
Daca nu, tu iti creezi prezentul si viitorul.
Eu una cred ca totul se intampla cu un scop :d
pe. s. am motive sa cred asta!

| deeea28 a răspuns:

Totul are un motiv, fiecare pas facut are o concluzie. Nici cutremurele, nici alunecarile de teren nu sunt degeaba, au un motiv.Defrisarile, poluarea, chestii de astea, dau ca rezultat cutremurele, alunecarile si asa mai departe. Planeta o poti compara cu un corp imens uman. Faci exces de alcool, se strica ficatul sau stomacul si prin urmare doare, da gastrite, hepatite si asa mai departe, asa si pamantul. Si cred ca orice actiune a noastra sau a celorlalti are o concluzie. De aceea se si zice ca roata mereu se intoarce in viata. Orice om care face un rau, acel rau se va intoarce impotriva lui. Unii isi dau seama, unii nici nu realizeaza. Unii sufera fiindca si ei au facut vreo data rau la viata lor, unii sufera ca sa aprecieze persoane din viata lor. Totul se intampla cu un motiv.

| SimpleSergio a răspuns:

Da! totul cu un scopwinking...de multe ori mi s-a dovedit aceasta afirmatie!

| gabytza1994bm a răspuns:

Toate lucrurile se intampla cu un motiv si totul are un scop in viatatongue
Pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur, motivul creeaza existenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori, alteori se intimpla si fara un motiv anumewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro nimic nu se intampla fara motiv aparent, exista un motiv, altfel nu s-ar intampla.Ca nu guvernam noi motivele asta-i altceva, dar exista un motiv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cu siguranta.Nu ti s-au intamplat lucruri pe care nu le-ai inteles, te-au facut sa suferi si apoi, dupa un timp le-ai inteles rostul? Nu te-ai trezit spunand: "din cauza asta mi s-a intamplat cutare lucru...acum inteleg..."

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllinna, in principiu fiecare lucru care se intimpla, are la baza un motiv. Raspunsul meu insa, era de natura filozofica. Credeam ca nu trebuie sa dezvolt, doar nu e asa de complicat sa-ti dai seama la ce am facut referirewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro nu dezvolta, am inteles, mai creeam "atmosfere" vorba lui @enigma, grea duminica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllinna, chiar ca grea, sa vezi cind ma apuc sa sparg peretele de beton armat, ca sa montez prima priza rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro, am vazut un desen animat, deseneaza priza si asteapta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllinna, asta inseamna sa astept pina cresc buruieni pe pereti rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate da poate nu... dar cum am mai spus şi o să spun oamenii sunt limitaţi în cunoaştere... Ne punem noi înşine întrebări de la care suntem siguri că nu vom primi nici un răspuns.
Cred că asta se numeşte soate care se joacă cu noi de parcă am fi doar nişte marionete. Nu putem să spunem exact

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro, n-or sa creasca, dar intentia conteazalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllinna, poate nu cresc buruieni ca pe drumurile paeasite, dar muschi ca pe copaci, in mod sigur rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic nu se intampla... din intamplare, este si o lege in fizica cuantica.totul are o motivatie.ati auzit de cazualitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic nu vine din senin. Orice comportament are o cauza si un efect. Cel putin o cauza, cel putin un efect. Uneori ne e greu sa intelegem motivul si suntem tentati sa credem...ca e fara motiv.

| pysi a răspuns:

Da..., dar nu intotdeauna(la mine fara motiv a fost sa stii)

Întrebări similare