Relativa chestia. Daca mi-a iesit un cos, care o fi motivul? Sau daca imi indoi acum degetul? E-o intamplare si asta. Motivul: plictiseala, dorinta, nevoie. Totul e relativ, pana si motivele.
P. S. - sa nu incepem cu paradoxuri sau fenomene : cutremure, triunghiul Bermudelor, intamplarile legate de fantome, stafii si extraterestri etc. Ca aici, chiar as dori sa stiu si eu motivul.
Buna!
Da.eu asa cred.ca totul se intampla cu un motiv.cu un scop anume.
O zi placuta!
Nimeni nu va stii sigur daca asa e.
Daca crezi in destin, da totul se intampla cu un scop.
Daca nu, tu iti creezi prezentul si viitorul.
Eu una cred ca totul se intampla cu un scop :d
pe. s. am motive sa cred asta!
Totul are un motiv, fiecare pas facut are o concluzie. Nici cutremurele, nici alunecarile de teren nu sunt degeaba, au un motiv.Defrisarile, poluarea, chestii de astea, dau ca rezultat cutremurele, alunecarile si asa mai departe. Planeta o poti compara cu un corp imens uman. Faci exces de alcool, se strica ficatul sau stomacul si prin urmare doare, da gastrite, hepatite si asa mai departe, asa si pamantul. Si cred ca orice actiune a noastra sau a celorlalti are o concluzie. De aceea se si zice ca roata mereu se intoarce in viata. Orice om care face un rau, acel rau se va intoarce impotriva lui. Unii isi dau seama, unii nici nu realizeaza. Unii sufera fiindca si ei au facut vreo data rau la viata lor, unii sufera ca sa aprecieze persoane din viata lor. Totul se intampla cu un motiv.
Toate lucrurile se intampla cu un motiv si totul are un scop in viata
Pupici:*
Poate da poate nu... dar cum am mai spus şi o să spun oamenii sunt limitaţi în cunoaştere... Ne punem noi înşine întrebări de la care suntem siguri că nu vom primi nici un răspuns.
Cred că asta se numeşte soate care se joacă cu noi de parcă am fi doar nişte marionete. Nu putem să spunem exact
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: