| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

TPU! 1)Anul acesta dau examensad pentru a intra in clasa a 9a. Faza e ca mi-e ffff fricasad. Cand ma gandesc la ce va fi plangsad.La romana nu mi-e frica asa de tare dar la matematica moorsad.Ati dat examenele? Cum a fost!? V-a fost frica?
Eu o dau in bara si din cauza emotiilor, uit tot cand am emotii.Nu stiu cum sa ma stapanesc, sa ma mobilizezsad.
2) Filme gen The vow/The last song/Remember me/The notebook/Hachicko/LOL stiti!?
Am vazut multe drame si imi placc fff mult.Multumesccc!

Răspuns Câştigător
| LittleReasonToSmile a răspuns:

Si eu am examen anul acesta si n-am emotii deloc...o sa am emotii doar cu 5 minute inainte de a ne aduce subiectele apoi imi trece...laughing si asa se intampla la fiecare examen, teza etc. Nu trebuie sa-ti faci griji, oricum daca ai media generala destul de mare chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi. Doar invata big grin succes si tie si mie laughing)

8 răspunsuri:
| hey97 a răspuns:

Si eu urmez sa dau examenele faza e ca trebuie sa te aduni imagineaza-ti ca esti acasa la birou sau la meditatii unde te simti tu binebig grinhappy

| thelordoftime a răspuns:

Si eu dau examen! La ce liceu mergi? Problema cu emotiile o poti rezolva doar prin vointa si tarie de caracter nu te poate ajuta nimeni!

| byralulife a răspuns:

Nu cred ca o sa rezolvi nimic cu emotiile. Ceea ce trebuie sa facie sa fi stapana pe tine.Gandeste.te un pic... nu.ti face nimeni nimic, e doar un examen, atata tothappy. Gandeste-te ca dupa ai scapat!

| Apocaliptic a răspuns:

Uita-te la ceas si gandeste-te ca ai 2 ore la dispozitie. Incepe cu ce stii tu cel mai bine si pe urma fa ce trebuie gandit mult. Daca inveti ffff bine nu ai de ce sa iti fie ffff frica big grin. [si eu dau examenul anul acesta]

| schajuman1344 a răspuns:

Salut. Nu te speria. Nu va fi deloc greu, vei vedea. Stai linistita, ca asa spun toti: -Va fi greu si n-o sa stii! Acum...filmele..incearca : Misiune de salvare, De joi pana duminica si Weekend in familie. Sunt bune, bafta la examen si sa nu ai emotii ca vei trece cu bine, vei vedea! Peace! >big grin

| Alcs a răspuns:

Stai linistita nu o sa fie chiar asa greu cel putin mie imi este mai usor la mate decat la romana si oricum daca ai o medie mai mare pe cei 4 ani de generala noi de ce sa-ti faci griji... happy :-p

| Stefan1219 a răspuns:

Crede-ma nu ai de ce sa te stresezi atat daca esti desteapta nu are de ce sa iti fie frica si eu il dau anul acesta si nu am stres am medi bune cred in mine si cel mai important sunt optimist.asta trebuie si tu sa faci sa crezi in propriile tale "forte". bafta

| Diissy a răspuns:

Deci...nu este greu trebuie sa inveti si la examen sa te concentrezi atat tot.iti spun vei reusi doar daca inveti.mult succes funda?