Dapy iti dau ex.
incepi asa(fara sa pari timida/rusinata sa fi curajoasa si hotarata => preferabil faţa-n faţa nu pe mess/internet) : zâmbestei si pupal pe obraz spunându-i de cand ai inceput sa-l placi ca baiat si il doresti ca iubit.iar pe final il intrebi ce parere are despre ce-a auzit din guriţa ta si daca vrea/accepta sa-ti devina iubit.Very-Very g00D luck baby
Pai sa vezi ce-am facut eu cand eram in a 7 a... ma amuz de fiecare data cand imi aduc aminte imi placea foarte mult de un tip mai mare cu un an...defapt nu-mi placea deloc. Imi doream sa fac gelos un coleg de clasa. Dupa ce am petrecut foarte mult timp cu tipul mai mare l-am intrebat sincer: Iti place de mine? De fapt as fi vrut sa-l intreb: Vrei sa fii cu mine?
Nu mi se pare nimic ciudat atata timp cat tie chiar iti place de el
Tie ti se pare ciudat pentru ca ai crescut sau ai fost invatate niste conceptii tampite, atata timp cat fata il place pe baiat de ce sa nu se duca ea la el? Ce e asa de ciudat in asta? Poate in epoca de piatra era...
A fost vreun caz in care fata sa intrebe baiatul daca vrea sa fie cu ea? Da
sunt milioane de astfel de cazuri.prietena ta are dreptate nu e nimic iesit din comun.
Pai si daca as vrea sa il intreb....cam cum ar trebui? Cum sa incep si cum sa termin? Imi dai te rog un ex? =D
Multumesc
Dapy iti dau ex.
incepi asa(fara sa pari timida/rusinata sa fi curajoasa si hotarata => preferabil faţa-n faţa nu pe mess/internet) : zâmbestei si pupal pe obraz spunându-i de cand ai inceput sa-l placi ca baiat si il doresti ca iubit.iar pe final il intrebi ce parere are despre ce-a auzit din guriţa ta si daca vrea/accepta sa-ti devina iubit.Very-Very g00D luck baby
De ce sa ti se para ciudat? Poate ca nu ai m-ai facut asta pana acum si de asta ti se pare atat de ciudat, dar de fapt nu este, daca tu il placi du-te si intreaba-l daca te place sa ca ati vrea sa fiti mai mult decat prieteni.