anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, acum cateva luni ma certasem cu un amic si azi mi-a scris "Cf ma, nu tie dor de mine?" adica vrea sa ne vedem iar, dar nu vreau sa mai ies cu el. ce sa-i spun? Ca e enervant si face misto mereu

3 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Ești sincer cu el și ii spui de ce nu mai vrei sa ieși cu el. Dacă nu ii spui, nu ii răspunde la mesaje.E important sa îți alegi cu grija prieteniile, deoarece pot avea o influenta asupra ta, iar prieteniile rele strica obiceiurile folositoare.

| Hexiled a răspuns:

Eu mi-as dori ca prietenul care s-a suparat pe mine sa-mi zica asa ceva. S-a suparat dintr-o porcarie si "ma pedepseste" prin blocatul pe Facebook, iar pe wapp a facut sa nu vad cand da seen. Ma trateaza cu indiferenta mai ales ca eu tin la relatia de prietenie dintre noi.
Daca tu stii ca te intelegeai bine cu amicul tau, zic sa te gandesti la ce-i zici, in cazul in care vrei sa-i raspunzi. Eu zic ca incearca sa reia legatura cu tine, probabil asta e felul lui de a o face, spre exemplu eu sunt sufletist si zic sincer ce zic, daca el e felul ala de om cu glumite si caterinca asta cred ca e felul lui de a zice ce faci?

| pufipo a răspuns:

Nu mai vorbesti cu el, il tratezi cu indiferenta si te va lasa in pace happy