Ea nu iti este o prietena, ar trebui sa te indepartezi cat mai mult de ea si sa incerci sa ii arati subtil si prietenului ei cine e ea de fapt. Nu e nevoie chiar sa o faci de ras, dar eu as rupe prietenia si as incerca sa il indepartez incet si pe prietenul ei. Apropie-te de el cat poti.
Bafta!
Demonstreaza-i pe față ca aia își bate joc de el în ultimul hal, demonstreaza-i pe față orice face ea față de el care-i cuminte și se ține scai după ea care își bate joc de el, demonstreaza-i pe față (deci sa-i demonstreazi nu sa-i spui ca altfel n-o să te creadă dacă îi spui așa direct)tot ce face ea cu tot ce ști despre ea.
Pt asta ai putea să te întâlnești undeva cu el să fiți fata-n față (un suc, o prajitura un parc dar să fiți numai voi doi acolo și aștepta și tu 10-15 min nu-i spune așa direct și mnoh asigura-te ca ai măcar 50 de lei în buzunar în caz ca el nu are în momentul respectiv)
Dacă e ceva îmi scrii pe privat ce s-a mai intamplat în continuare și îți voi da eu alte sfaturi
Daca nu o consideri prietena l-as-o balta si fa in asa fel sa afle si prietenul ei sa afle ce face iubita lui, dar nu-i spune tu direct prin prieten apropiati.Si daca se vor desparti si tu nu mai vorbesti cu prietena ta combina-te cu el. Fundita?
croissant întreabă: