anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, Ajutor!
Cum reusesc sa pun la punct un baiat, acel gen de afemeiat nesuferit care face glume de prost gust, ce se crede geniu, superb si are impresia ca toate fetele ii cad la picoare.Sunt la liceu in clasa a-9a si sunt terorizata de un astfel de individ, ma ironizeaza, face glume l-a adresa mea, in prima saptamana de scoala am fost impreuna cu "el" nu ne bagam in seama deloc, vreau sa-l fac sa regrete ca s-a luat de mine, am incerca prin al ignora, prin al ironiza si eu dar nu functioaneaza.

3 răspunsuri:
| CVE12 a răspuns:

Pai cupleaza-te cu alt baiatlaughing si faceti niste gesturi romantice unul fata de altul cand il vedeti pe,, nesuferit'' si nu stiu. daca vrei. pentru a te simti mai bine, band il vezi te prinzi de mana cu baiatul si i sascoti limbba... asta i l va enerva rau iti spunlaughing

| TwilightShot a răspuns:

Nu stiu sigur, dar demonstreaza ca tu nu esti ca acele fete. Daca-l vezi ca, comenteaza aiurea, ignora-l si spune-i in fata ca nu esti 'paiata' lui ca sa faca ce vrea cu tine(asta daca iti zice ceva) iar daca se prosteste spune-i ca nu da dovada decat de infantilism.
Cred ca o sa-ti fie de ajutor. Bafta happy big grin

| unknow98 a răspuns:

Vorbeste cu o colega sa te ajute sa il pui la punct sa fie o prietena de incredere, luni cand mergi la liceu te dai la el si ii spui ca iti pl de el vorbesti cu prietena din cls pe care ti-ai aleso sa spuna si ea ca ii pl de el si mai incolo ii spuneti ca v-ati razgandit nu va place de un afemiat si nesuferit