anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, ajutor, nu stiu ce sa ma mai fac!
Am o " prietena " care imi fura stilul, mi-am cumparat eu ceva, si se duce si isi cpumpara si ea altceva dupa mine, si nu este mica!
Ii destul de mare! Cum sa o fac sa nu mai poarte acel accesoriu?
Sa nu-l mai port eu un timp, pana ce nu-l mai poarta ea?
Sa lupt in continuare sa-l port, pana ce se satura ea de el?
Nimeni nu-l mai poarta, si ea ma copiaza enervant.
Ajuorrr! Ps, dar fara raspunsuri de astea : " Las-o sa se ia dupa tine ca-i esti model ". sau " Accepto asa cum este "
Help!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Nu ar trebui sa te deranjeze acest lucru. Daca vrei totusi sa te distrezi putin, fa urmatorul experiment. Cu siguranta ca ai " ceva" in sifonier care nu-ti place: poarta-l intr-o zi si lauda-te cu el in fata prietenei tale!

| AmandaAda a răspuns (pentru neutrino):

Hmmm, buna idee si mersi!

| neutrino a răspuns (pentru AmandaAda):

Cu multa place!

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce ți-ar păsa? Dai dovadă de imaturitate. Poartă ce îți place și lasă-i pe cei care te imită, tratează-i cu ignoranță.

| AmandaAda a răspuns (pentru T0T):

Stiu ca n-ar trebui sa-mi pese, dar vreau sa ies si eu in evidenta cu ceva, adica trebuie sa fi cunoscut pentru un lucru adica " fata cu aparat dentar, fata cu cel mai performant telefon ......etc...

| doreal a răspuns:

Magazinele sunt deschise tuturor, nu sunt create neaparat pentru tine. Treaba ei, ea isi da banii pe accesorii, nu tu.

| Kenya a răspuns:

Eh,astea nu-s probleme ^_^ Poarta-l si nu arata ca te deranjeaza ca are si ea la fel happy

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Daca nu stie altceva decat sa fure stilul unei persoane, inseamna ca nu are propria personalitate formata si ca este ca un papagal. Spune asta prietenelor tale. O sa rada toata lumea de ea si o sa isi dea seama ca gresete.

| AmandaAda a răspuns:

" isi cumpara altceva " = isi cumpara ceva asemanator cu al meu, suze, m-am gresit!