| Iddi17 a întrebat:

TPU ajutor!puppy dog eyes
Imi place de un colegwhistling[sa-i zicem A] si mai sunt multe colege pe care`l placstraight face si totusi el nu le baga in seama ma baga pe >mine:"[adica cu ele nu prea vb cu mine da, mai ales ca sta si in spatele meu]si totusi de cateva zile mi-am dat seama ca inca o colega il mai placestraight face[E prietena mea de la gradinita, ea era cea mai desteapta din clsstraight face acum de cand a venit A (din cls. a Va) ea nu mai invata asa de bine nu mai are notele alea bune de mai demult. Ea stie ca`l >plac:". Adica juma de clasawhistling, mai ales colegu meu de banca care imi face pile la elrolling on the floor)), iar cand vb cu el sau despre el si ea e impreajma se uita urat da foarte urat la mine si ma ignoracrying]
Cand vorbesc cu el sau imi ea geacarolling eyes, cum face de obicei ca sa ma enervez si mai si strica dulapu[ca eu am cheiabig grin] se uita urat la mine ca incerc sa-l potolesccrying. Baieti se joaca cu mingea prin clasa si de multe ori cade mingea in banca la ea[ca sta pe mijloc, iar noi stam la geam] i`o da numai luisad.
Totusi ce sa aleg? pe ea sau pe el?crying
Acuma cand ma inteleg atata de bine cu el si cand vorbeste si cu minecrying. Ce sa fac eu o vreau inapoi pe pr. asta da`l vrea si pe A langa minestraight facecrying
AJUTOR!crying
Nu stiu ce sa facsad
Fuundapuppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| Biiiancaaa a răspuns:

Mersi :*.Pai eu zic sa il alegi pe el, ca pana la urma ea o sa te ierte, ca-ti e prietena! Si daca tot zici ca el vorbeste mai mult cu tine. Poate nu stie ce sa faca.Adica,uite eu cu tipu' asta nu suntem impreuna ptc. a zis ca ma place dar el sta mai mult cu prietenii lui stii...si am zis ca inteleg, adica nu am nimic impotriva, ba chiar stau cu ei.Bine noi ne placem cam de joi laughing.A fost funny. Oricum sunt a7a laughing si el a6a si mai am un anhee hee.Nu-mmi fac griji.

1 răspuns:
| Biiiancaaa a răspuns:

Dar poti sa'i ai pe aman2...adica wtf thinking Il placi, vorbititi, nu incerca sa il potolesti sau asa.Incearca sa il ignori ca sa te bage el in seama.Iar cat despre prietena ta...ar trebui sa discuti cu ea seriosstraight face. Vino si la intrebarea mea si da-mi si mie o mana de ajutor :X:*.