| bebebebebebebe a întrebat:

Tpu..am 15 ani si mi.ar placea sa mai am cate un ban in buzunar,dar nu vreau sa fac ceva greu peste puterile mele
As vrea sa impart pliante.happy Unde pot sa ma angajez.unde sa sun sau cum sa intru in contact cu ei,cati bani primesc,cum se lucreaza,de unde pot imparti kaufland,real,ornage,Vodafone, am auzit ca si de la farmacie,,.se poate?
PS: Sunt din Baia Mare,. Maramures:*
Funda promit:!

Răspuns Câştigător
| cosmyna1 a răspuns:

Buna! Eu sunt hostess si probabil ca ai vazut si in orasul tau mai multe fete de gen care impart pliante, mostre, iti prezinta oferte.tot ele primesc invitatii la evenimente, nunti...
Cam asta fac hostess-ele in general si cum spuneam eu sunt una din ele.
Dar nu m-am dus la kaufland(exemplu) sa intreb daca nu au nevoie de cineva sa imparta pliante sa se rada alea de la receptie de mine...
Pur si simplu prietena mea face asta de mai demult iar eu fiindca nu imi stricau niste bani in plus la 17 ani m-am dus si eu la firma cu ea, "m-am angajat", adica le-am lasat numarul de telefon, datele si a ramas sa ma caute dupa...
M-a sunat si de atunci ma duc la diferite evenimente: cand apare un produs ma duc sa-l prezint, primesc oamenii cu sampanie la nunta, am impartit iepurasi de paste in carrefour si ii ajut pe oameni sa completeze taloane pentru promotii.
Chiar si zilele astea am fost la carrefour pentru promotia cu 11 ani...
Ce vreau eu sa iti zic e ca nu e bun sfatul de deasupra fiindca trebuie sa cauti o agentie unde sa devii hostess (chiar pe net) nu poti merge pe cont propriu
succes si sa prinzi multe promotii si sa faci multi bani tongue

| Nayuky a răspuns (pentru cosmyna1):

Salut..am citit raspunsul tau si as vrea sa te intreb ce conditi trebuie sa indeplinesti ca sa devii hostess?

| cosmyna1 a răspuns (pentru Nayuky):

Sa fii cat de cat frumoasa, sa poti comunica, sa stii sa te bagi in seama, sa nu fi timida...
Dar evident ca ei se uita prima data cum arati
Ti-as recomanda si o agentie dar nu stiu in ce oras stai si nu stiu decat de aici din imprejurimi

| Emma112 a răspuns (pentru cosmyna1):

Dar tu din ce oras esti?
Si eu am vrut sa impart pliante/ sa lucrez ca promoter dar n-am unde thinking
Am 17 ani jumate si in vara asta chiar n-am ce sa fac laughing

5 răspunsuri:
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna.

Sincera sa fiu chestia cu pliantele nu este prea rentabila.Eu am 17 ani si am vrut si eu acelasi lucru, insa sunt si unele dezavantaje. Se castig bani destul de putini si ca fata risti sa se ia diferite persoane de tine..sa te agreseze si etc.
Ai putea in kaufland, real gen cum sunt fetele acelea care stau la diferite produse si fac reclama..indeamna clientii sa cumpere produsul respectiv.

| Emma112 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa intrebi la magazinul la care vrei sa imparti pliantele.
Intrebi daca au nevoie de distribuitori pliante, si apoi, daca au nevoie o sa-ti zica cand sa te duci si cati bani o sa primesti happy