| idkpisi533 a întrebat:

TPU am mare nevoie de voi... si asta e un lucru foarte serios. Bun unii stiti de faza cu stiloul, a aflat mama. Nu m-a batut. Dar a intervenit altceva si mai rau. Credeam ca imi spun prietene colegele mele. Am vorbit cu un din Bucuresti si am cam injurat in conversatie si da is vinovata. Si eu proasta de mine le-am spus si lor. Si a aflat mama si a aflat aproape toti. nu stiu ce sa fac. Nu stiu cum sa repar. Eu nu umblu cu baieti. Eu nu injur. Eu nu is minciniasa. Eu nu is furacioasa/hoata. Puteam sa fur telefoane din clasa dar nu is hoata. Voi ramane urata de toti. Toti ma urasc. Nu ma vrea nimeni. Nu stiu ce s amai fac. Va rog dati-mi niste sfaturi. Fara sa va bateti joc va rog...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Spune intotdeauna adevarul si invata sa vorbesti frumos, pentru ca, aceste greseli te vor stigmatiza pe viata.

1 răspuns:
| Bubulescu_Cristi_1998 a răspuns:

Eu unul sincer crec ca ar trebui sa te calmezi si sa te impaci cu toti cu care ai conflicte.Si mamei tale te duci si ii spui tot adevaraul, caci trebuie sa te inteleaga. Sper ca te-am ajutat.Succes in viata.