anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor, urgent. Weekend-ul asta am avut balul bobocilor si am intrat in coma alcoolica. Nu am mai baut nici o data, si nu am stiut ce mi se poate intampla. M-a vazut directorul liceului, dirigintele, si toti ceilalti colegi. Nu stiu cum o sa ma mai pot duce maine la scoala, sunt terminata, plang in continuu de 2 zile si incerc sa caut o solutie dar pur si simplu nu o gasesc. Am nevoie de ajutor.

Răspuns Câştigător
| NH4OH a răspuns:

Nu trebuie să dai explicații, fii la fel ca inainte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca pari mai diferita, plansa, suparata, o sa vada lumea si o sa se agite mai mult gandindu-se ca e din seara aceea cu balul. Fii degajată, sa nu iti pese de parerile rautaciosilor. Stai cu prietenele tale, prietena sau ce ai tu si iti va fi ok. Bafta :*

3 răspunsuri:
| NH4OH a răspuns:

Bună.
Stai liniștită, se întâmplă destul de des evenimente de genul la Balul bobocilor, nu e mare chestie, chiar dacă ești fată.
Probabil o să râdă de tine o săptămână și ți se va spune suf formă de glumă * Bețiva *, dar în rest nu văd care e problema. Nu te va afecta la note sau ceva. Te agiți prea tare pentru ceva care va trece.
Baftă.

| Ingrid1200 a răspuns (pentru NH4OH):

Multumesc, chiar m-ai facut sa ma simt putin mai bine.

| NH4OH a răspuns (pentru Ingrid1200):

Nu trebuie să dai explicații, fii la fel ca inainte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca pari mai diferita, plansa, suparata, o sa vada lumea si o sa se agite mai mult gandindu-se ca e din seara aceea cu balul. Fii degajată, sa nu iti pese de parerile rautaciosilor. Stai cu prietenele tale, prietena sau ce ai tu si iti va fi ok. Bafta :*

| PisicaMalefica a răspuns:

Daca se aduce vorba despre ce ti s-a intamplat la scoala poti sa le explici frumos ca a fost prima data cand ai baut si nu te-a invatat nimeni cum se face.