| smyley a întrebat:

TPU am nevoie de ajutorul vostru.Astazi am decis sa-i spun unei fete ca o plac si astfel am sa va spun in mare cam ce am sa fac si vreau sa-mi spuneti daca este bine daca nu este bine completati voi.Deci ma gandeam sa-i iau un trandafir si apoi fac cu ea o mica plimbarica prin gradina botanica unde o duc intr-un loc frumos si ii spun in felul urmator.Ti-am daruit trandafirul asta pentru a sublinia ceva :Eu iubesc 2 lucruri, pe tine si trandafirii, trandafirii pentru o zi si pe tine pentru totdeauna.
Cum ar trebui mai bine sa-i spun ca o plac sau ca o iubesc mentionez ca ma inteleg foarte bine cu ea ne trimitem poezii vorbim deschis unul in fata celuilalt va rog ajutati-ma.

9 răspunsuri:
| Nelyu17 a răspuns:

E ok asa ..Nu schimba nimic!

| danutpop98 a răspuns:

Spune-i ca o iubesti, iar restul vine de la sine. ceea ce vrei sa-i spui este frumos iar ei o sa-i placa.tu doar spune-i ca o iubesti

| lilith666 a răspuns:

E extraordina, dar trebuie sa fii sigur ca si ea te place ca daca nu, iti strica momentul.(esti genial frate) big grin

| aLeXa_6208 a răspuns:

E perfect asa.nu ai ce sa schimbi.succes.sa ne spui ce ai rezolvat:*

| Flyn a răspuns:

E perfect asa cum vrei sa ii ziciwinkingdoar vine din inima.Bafta! Dua cum spune si alice100, esti genial.:*

| smyley explică:

Si in legatura cu sarutul in momentul acela sau cand o conduc acasa

| Aly07 a răspuns:

Doar un lucru as vrea sa subliniez. Sti ca socotela de acasa nu se potriveste cu cea din targ (in sensul ca ai putea sa spui ceva gresit si sa se piarda tot romantismul sau chiar sa te balbai). Daca esti stapan pe tine nu schimba nimic, daca crezi ca emotiile te vor stapani alege alta varianta. De exemmplu faci un biletel lung ca un mic pergament, scrii mesajul tau pe el, il legi cu o panglica sau ceva (incat sa arate bine). Atunci cand ii daruiesti trandafirul ii spui sa nu deschida biletelul pana nu ajungeti la gradina botanica intr-un loc frumos de acolo, alegi tuwinking. Bafta happy

| NoiNoiNoi a răspuns:

E perfect! Nu schimba nimic! Mi separe sweet!

| Chowdera a răspuns:

E foarte bine, daca asa ar fi toti! :*:*:*: