| Raisa a întrebat:

TPU.am nevoie de voi in a ma ajuta sa ma izolez complet de familie adica de mami tati toti. orice le zic la sfarsit iese cearta si nu-i bine m-am saturat nu mai vreau sa le spun nimica dar nu pot, ma tot macina gandul sa le zic sa le zic si intr-un final le spun si din nou iese cearta. Ce sa fac? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Mai sunt si perioade grele. Nu trebuie sa le traiesti cu o asemenea intensitate. Incearca in jurul tau, sa-ti faci un fel de scut, in care sa nu intre nimenea. Asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi de familie. Dar, poti sa te abtii, la unele comentari din ambele parti. Indiferent ce vei face, exista o regula. Parintii tot timpul au dreptate. Stiu ca nu este asa dar nu avem ce face. Sti cum trebuie sa iasa vorbele si cuvintele din gura ta? Rare, si pretioase ca cele mai scumpe diamante. Incearca sa-i intelegi, ca ei nu-ti vor raul. Ai grija de tine, si sa nu uiti: In aceasta lume, esti singura Pa

3 răspunsuri:
| Smurf a răspuns:

Ce tot le spui de iese cearta? Pai cine stie ce tampenii spui? Ne este nevoie sa te "izolezi complet" de familie, doar ai grija ce le spui, poate sunt mai severi.Si dupa mine nici nu esti prea mare. Oricum, nu ai dat suficiente detalii si nu inteleg ce le tot spui de iese scandal.happy

| MidnightLady a răspuns:

Ia izoleaza-te tu complet de familie! Stai pe cont propriu din toate punctele de vedere, sa vad, cum iti mai citesti raspunsurile?

| Razvan a răspuns:

Poate ca esti un copil problema. Poate ca ai niste parinti problema.Si mai mult ca sigur aveti nevoie de o terapie in grup, in stilul american freudian