| KATARAandAANG a întrebat:

TPU, am o întrebare: Cînd considerați că este cel mai uman să se înceapă o realație dintre doi tineri? Am o prietenă care are 10-11 ani dar arată ca o fată de 14-15 ani. Ea se întîlnește cu un băiat de 16 ani. Eu consider că în tinerețe o astfel de diferență dintre vîrste este inacceptabilă. În plus: o relație la 11 ani e o nerozie. Întreb asta pentru că și mie îmi plac cîțiva băieți de vîrsta mea (am 13 ani) și mi-ar plăcea să mă întîlnesc cu unul din ei dar consider că sînt încă doar o puștoaică și că mai am de crescut pînă la vîrsta cînd să-mi încep relațiile ♥. Deci, ce credeți despre prietena mea și despre mine + întrebarea de la început.

Răspuns Câştigător
| elena99c a răspuns:

Eu zic ca ai o gandire sanatoasa. Un baiat de 16 ani nu poate avea intentii "inocente" cu o fata de 11. In cel mai bun caz, isi va bate joc de ea verbal. La 11 ani, prioritatatile ei ar trebui sa fie cu totul altele: de ce nu se joaca mai mult? Cat de matura poate sa fie? Fiecare varsta are farmecul ei si este gresit sa abuzezi de anumite trasaturi fizice care te propulseaza. Din punctul meu de vedere, o relatie ar trebui sa inceapa la 14-15 ani, fara prea multe obscenitati.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce imi mai place mie asta cu are 11 ani da arata de 15. poate sa arate si de 30 mintea tot de copil care ar trebui sa se joace cu papusile o are

| creepybicie a răspuns:

Păi la 10-11 ani clar nu, Doamne, ce a ajuns generația asta? E bine că la 13 ani gândești normal și îți dai seama că și tu, cât și ea sunteți copii. Și apropo, băiatul ăla își bate joc de ea în ultimul hal. Niciun bãiat, nici în o mie de ani, nu ar vrea să iasă cu o piticuță de 11 ani.
La 14-15 ani.