Zi-i ca daca ea considera ca ai lovit-o intentionat iti da o dovada ca nu tine cu adevarat la tine.Zi-i chestii din acestea gen,,, daca nu ma ierti, inseamna ca tu nu ma mai iubesti...".
Adica, e cam dificila prietena asta a ta.Cum sa creada ca ai lovit-o intentionat daca e prietena ta? Sunt fata, si totusi, uneori nu inteleg fetele.
Daca nici acum nu te iarta, ignor-o si nu te mai duce tu dupa ea.
Vezi cum reactioneaza.
Nu trebuie sa stai numai dupa coada ei.O singura data a fost de ajuns, nu era nevoie sa insisti.Si daca nici acum nu te crede ca a fost o greseala spune-i,, eu am incercat sa te fac sa intelegi ca nu a fost intentionat.dar daca tu nu ma crezi, nu vad ce altceva as mai putea face.eu ti-am zis adevarul si mi-am cerut si scuze.acum daca tu ma crezi si ma ierti sau nu, tine de tine".
Du-te la ea cu o floare si cere-ti din nou scuze, daca te iubeste va intelege ca nu a fost cu intentie ce ai facut si te va ierta
Da-i putin timp sa se calmeze, cred ca acum e inca in "soc" dupa lovitura .
Daca e fata desteapta si tine la tine, te va ierta, si daca nu te va ierta inseamna ca nu te merita .
O seara frumoasa in continuare!
Câţi ani are?! Din ce cauză să se spupere aşa pe tine, pentru o nimica-toată...
Chiar e absurda. Adica se poate intampla oricui sa loveasca din greseala pe altcineva. Sincer, fata are probleme!
E bine că ți-ai cerut scuze, ai făcut ce trebuia.
Până la urmă ar trebui să te ierte, a fost din greșeală.
Ms de ajutor dar ea tot zice ca am lovit-o intentionat si imi vine sa ma supar pe ea dar nu pot sa o fac!
Dă-i pace.
I se va face dor de tine, evit-o puțin.
Numai bine.
E proasta, nu merita atentie, la ora de sport se mai intampla si accidente, si daca ea atata lucru nu o duce capul insemna ca nu merita bagata in seama, cauta alta cu mintea intreaga nu din asta plina de ifose
Ai răbdare. Trebuie să treacă puţin timp până îi va trece supărarea. Nu o să fie definitivă. Este doar o stare urâtă pentru că unei fete nu-i place să o loveşti, nici măcar din greşeală. După ce se mai calmează, atunci mai revin-o cu flori şi scuze. Sigur ţi le va accepta.
Mai incearca:* nu te lasa batut, ea o sa-si dea seama ca esti un baiat de treaba, doar ca fetele se las amai greu. specific noua:*
Dupa atitea incercari inca nu te-a iertat? inseamna ca nu tine la tine cu adevarat!