| cosmin_7842 a întrebat:

TPU am o mare problema, am lovit-o, la ora de sport, din greseala, pe prietena mea si acum nu stiu ce sa fac sa ma ierte, am incercat totul ( mii de scuze, flori, etc.etc). Ce sa fac sa ma ierte?!

Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Zi-i ca daca ea considera ca ai lovit-o intentionat iti da o dovada ca nu tine cu adevarat la tine.Zi-i chestii din acestea gen,,, daca nu ma ierti, inseamna ca tu nu ma mai iubesti...".
Adica, e cam dificila prietena asta a ta.Cum sa creada ca ai lovit-o intentionat daca e prietena ta? Sunt fata, si totusi, uneori nu inteleg fetele. straight face
Daca nici acum nu te iarta, ignor-o si nu te mai duce tu dupa ea.
Vezi cum reactioneaza.
Nu trebuie sa stai numai dupa coada ei.O singura data a fost de ajuns, nu era nevoie sa insisti.Si daca nici acum nu te crede ca a fost o greseala spune-i,, eu am incercat sa te fac sa intelegi ca nu a fost intentionat.dar daca tu nu ma crezi, nu vad ce altceva as mai putea face.eu ti-am zis adevarul si mi-am cerut si scuze.acum daca tu ma crezi si ma ierti sau nu, tine de tine".

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Du-te la ea cu o floare si cere-ti din nou scuze, daca te iubeste va intelege ca nu a fost cu intentie ce ai facut si te va ierta

| MasterOfDisaster a răspuns:

Da-i putin timp sa se calmeze, cred ca acum e inca in "soc" dupa lovitura big grin.
Daca e fata desteapta si tine la tine, te va ierta, si daca nu te va ierta inseamna ca nu te merita happy.

O seara frumoasa in continuare!

| FadetoBlack a răspuns:

Câţi ani are?! Din ce cauză să se spupere aşa pe tine, pentru o nimica-toată...

| Oana92 a răspuns:

Chiar e absurda. Adica se poate intampla oricui sa loveasca din greseala pe altcineva. Sincer, fata are probleme!

| Dariusuu a răspuns:

E bine că ți-ai cerut scuze, ai făcut ce trebuia.
Până la urmă ar trebui să te ierte, a fost din greșeală.

| cosmin_7842 explică (pentru Dariusuu):

Ms de ajutor dar ea tot zice ca am lovit-o intentionat si imi vine sa ma supar pe ea dar nu pot sa o fac!

| Dariusuu a răspuns (pentru cosmin_7842):

Dă-i pace.

I se va face dor de tine, evit-o puțin.

Numai bine.

| Felys a răspuns:

E proasta, nu merita atentie, la ora de sport se mai intampla si accidente, si daca ea atata lucru nu o duce capul insemna ca nu merita bagata in seama, cauta alta cu mintea intreaga nu din asta plina de ifose

| drogh a răspuns:

Ai răbdare. Trebuie să treacă puţin timp până îi va trece supărarea. Nu o să fie definitivă. Este doar o stare urâtă pentru că unei fete nu-i place să o loveşti, nici măcar din greşeală. După ce se mai calmează, atunci mai revin-o cu flori şi scuze. Sigur ţi le va accepta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să o loveşti din nou, intenţionat de data asta. Dacă ai lovit-o din greşeală, i-ai explicat, ţi-ai mai cerut şi scuze, ba chiar i-ai cumpărat flori, e chiar o situaţie nasoală pentru tine.

| Voidwithin a răspuns:

Ai facut deja ce trebuia...

| vivigreen a răspuns:

Mai incearca:* nu te lasa batut, ea o sa-si dea seama ca esti un baiat de treaba, doar ca fetele se las amai greuoh go on. specific noua:*

| kristinne a răspuns:

Dupa atitea incercari inca nu te-a iertat? inseamna ca nu tine la tine cu adevarat!

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

E o mofturoasa i va trece

| XxcorixX a răspuns:

Asteapta sa-i treaca ciclu`.

| anooonyyym a răspuns:

Ia-ti o viata