| bibi38 a întrebat:

TPU am o o poveste mai lunga :
A inceput cu un baiat in vacanta mare el umbla dupa mine si imi faacea declaratii de dragoste si imi aducea fel si fel de cadouri si scrisori de dragoste si tot asa... etc. Imi comenta la fotografii pe facebook imi dadea like-uri pe facebook mai vorbea cu mine pe mess dar acum nici nu mai vb cu mine pe mess el ma iubea la nebunie vroia sa ma sarute dar eu il ignoram complet iar de revelion a reusit sa ma tina si sa ma pupe de 0 suta de ori iar acum nici nu ma mai baga in seama si eu il iubeam dar nu vroam sa-i arat asta pentru ca sunt o persoana timida si nu stiu cum sa fac ca sa vb cu mine va rog ajutati-ma dau fundita happy happy big grin tongue tongue

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

El a incercat sa fie cu tine si tu l-ai respins si asta numai din cauza timiditatii tale iar acum cand ela renuntat la tine,vrei sa-i arati ca ti la el, nu stiu ce sa zic, vorbeste cu el, da-i de inteles ca tu il placi sau scrie-i o,, scrisorica,,

2 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă ș-a găsit pe alta!
Vezi-ți de carte, băieții când vei termina liceul!

| Narcys21 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui ca il iubesti, insa ai fost timida niu ti-a fost rusine, iar daca te mai vrea, sa te aiba