| Kaulytz_Damon_1999 a întrebat:

TPU am o problema! E o fata pe care o plac mult...Foarte mult.Am aflat de la ea ca ma place dar mi-a zis ca nu poate sa fim impreuna deoarece inca il mai iubeste pe fostul ei prieten.Acum ei i-a trecut dar sincer nu mai stiu daca mai simte ceva pentru mine,ce as putea face va rog ceva romantic,ceva frumos va rog, Multumesc anticipat! Dau Funda raspunsului care m-a ajutatbig grin!

4 răspunsuri:
| Inger0Cazut a răspuns:

Apropiete de ea.Si cand zic apropie-te ma refer cu sufletul nu cu trupul.Arata-i ca esti de incredere.
Fii prin preajma cand ea are nevoie de cineva.
Inainte de ai fi iubiut trebuie sa ii fi prieten.Comportate normal.Arata ca iti pasa de ea.Cand ea este suparata, incearca sa o faci sa zambeasca.Fa glume,dar nu glume proaste. Vorbiti despre ce va place la amandoi.(ex:poate filme,tipuri de mancare, melodii)
Nu fi chiar tocilar arata-i ca stii mai multe decat crede ea,ca un fel de inteligenta ascunsa.Dar nu tocilar.
Invit-o afara, sa iesiti, sa va plimbati poate, mergeti la un film sau ceva.
Dupa mine, ideea aia cu tongueune pe cineva de incredere sa o intrebe e nasoala rau.Ea poate sa isi dea seama ca incerci sa o "cuceresti".
Cred ca ar trebui sa mergi incet dar sigur.

| D3n156 a răspuns:

Pune pe cineva de incredere sa o intrebe de cine ii place si asa afli. Daca zice da ar trebui sa ii zici ca iti place de ea dar doar cand ai surse sigure, daca zice nu incearca sa o cuceresti, fiind tu insuti.

| D3n156 a răspuns:

Pune pe cineva (de incredere) sa o intrebe daca te place. Daca zice da cel mai bine ar fi sa ii zici ce simti, daca zice nu incearca sa o cuceresti fiin tu insuti.

| AndruBaa a răspuns:

Pai,pur si simplu arata-i ca tu nu ai uitat`o, sau ca tii la ea, si unele mici gesturi o va face sa se indragosteasca de tine. Fao in asa fel sa uite de fostul ei iubit. Tinete de capul ei, orcarei fete ii place ca un baiat care o place sa se tina d capul ei ..va da roade.winking